Aylar sonra Alaçatı'da konser veren Gülşen, sahne ve seyircisiyle coşkulu bir biçimde buluştu. Fakat giydiği sahne kıyafetine tenkitler çığ üzere büyüdü. Kimisi kadınlığından vurdu, kimisi anneliğinden! Cengiz Kurtoğlu ve Erol Köse üzere isimler bile Gülşen için demediğini bırakmadı. O da en sonunda artık dayanamadı ve Instagram hesabından kapak üzere bir karşılık verdi kıyafetini eleştirenlere.
Aylar sonra sahneyle ve seyircisiyle buluşan Gülşen, Alaçatı konserinde giydiği bu transparan kıyafeti yüzünden günlerdir gündemde.
Beşerler kendisine demediğini bırakmadı!
Size burada bahsetmiştik:
İş o denli bir yere geldi ki Erol Köse ve Cengiz Kurtoğlu üzere isimler bile saçma sapan yorum yapmakta bir beis görmediler!
Cengiz Beyefendi, hayırdır size? Bakmazsanız görmezsiniz! Birebir biçimde Erol Köse de... Size ne yahu! Kaç yaşında adamlarsınız, size mi kaldı Gülşen eleştirmek?
Gelen tenkitlere 'Artık yeter' diyen Gülşen, dün akşam Instagram hesabından yaptığı paylaşımıyla sessizliği bozdu.
Ve kapak üzere yanıtını herkesin hızına yapıştırdı kraliçe!
İşte o yazdıkları:
Son konserimde, dilediğimi giyme özgürlüğümü kullanarak seçtiğim kıyafet, bir çok farklı fakat en mühimi özgürlük alanına, tercihlere olan hürmet hudutlarını aşan cinsten yorumları duymama sebep oldu.
Sizler için çok küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum.Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve varolmak istediğime yalnızca fakat yalnızca kendim karar verebilirim. Tıpkı sizlerin de hayatlarında olduğu ya da olması gerektiği üzere.
Bir toplumu oluşturan bütün kesimlerin, her görüşten, her inançtan olan tüm insanların, birbirlerine ziyan vermeden, dilediği formda bir ortada barış içinde yaşamasıdır bütün öykü...
Bugün toplum olarak geldiğimiz noktada bunu hatırlatmak durumunda kalmış olmak inanılmaz iç acıtıcı.
Ancak ben özellikle, bana kalbi ve aklıyla eşlik edenlere, umut diyenlere, nefes kabul edenlere sıkı sıkıya sarılıyorum ve teşekkür ediyorum.
O denli hayat doluyuz ki yok ettiklerini düşündükçe kök salıyoruz.
Eşi Ozan Çolakoğlu da paylaşımı repost ederek karısına dayanağını verdi!
Ah
Yaptığı bu paylaşımın altı ise ünlüler tarafından kalplerle ve alkışlarla işgal edildi!
Hazal Kaya,
Ve Sibel Arna da takviyesini bu türlü gösterdi ünlü sanatkara...
Çok güzelsin sevgili Gülşen, parlıyor ve gücünle ışık saçıyorsun!
Biz kendimizi değiştirmeyeceğiz, onlar zorba olmayı bırakacak!