Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gülşen nasıl baştan çıktı

Gülşen nasıl baştan çıktı
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gülşen nasıl her tarafta çıktı GÜLŞEN'DEN, KÖSE AÇIKLAMASI 1548616585 1548616585 gulsennasilbastancikti5c4e038dec1dagulsennasilbastancikti5c4e038dec1da http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabergulsen119ekim2008&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg YAPIMCISI EROL KÖSE İLE, EVLİ OLMASINA KARŞIN AŞK YAŞAYAN ŞARKICI GÜLŞEN, BIRINCIL ZAMANLARDA KENDİSİNİ KÖSE'YE YAKIŞTIRAMADIĞINI BELİRTEREK, NEDEN BÖYLE BİR İLİŞKİYİ KABUL ETTİĞİNİ ANLATTI Televizyon gazetesinin haberine göre, Hülya Avşar'ın sunduğu Türkmax programının konuğu olan Gülşen, bir dönem evli olduğunu bilmesine karşın yapımcısı Erol Köse ile büyük bir aşk yaşamıştı Hülya Avşar, Gülşen'i Erol Köse'ye hiçbir süre yakıştıramadığını ifade etti Gülşen ise Köse'nin ilk ilgisini ayrım ettiğinde çok şaşırdığını belirterek, görünüm olarak onunla kendisini bağlı yana getiremediğini belirtti Köse'nin o dönemde canını fazla acıttığını ve bazen çirkinleştiğini anlatan Gülşen, huzursuz geçen o 1 yıldan sonra neden böyle bir ilişkiye 'evet' dediğini şu sözlerle anlattı: 'Beni önemsemeye gerçekte insani şekilde davranmaya başladı ve değer verdiğini hissettirmeye başladı Ondan önceki bir yıl benim hiçbir şekilde onu istemediğimi biliyordu Zamanla aramız gelişti O sevgi, ilgi, o insanlık 3 ay önce söylediğim bir kelimeyi o gün bana her tarafta etmesi, o arzu, o coşku bunlar beni cezbetti O vakit zaten görmüyorsunuz şekil olmuyor karşınızda'  

858,496Konular
981,710Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt