Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gülşen Seyre Dursun Aşk Şarkısının Sözleri

Gülşen Seyre Dursun Aşk Şarkısının Sözleri
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gülşen Seyre Dursun Aşk Şarkısının Sözleri 2019 Bu konu; Gülşen Seyre Dursun Aşk Şarkısının Sözleri 2019 hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Gülşen'in son albümü Beni Durdursan Mı'dan Seyre Dursun Aşk Şarkısının Sözlerini bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz gulsenseyredursunasksarkisininsozleri20195c579cfe6a436gulsenseyredursunasksarkisininsozleri20195c579cfe6a436gulsenseyredursunasksarkisininsozleri20195c579cfe6a436 Gülşen Seyre Dursun Aşk Şarkı Sözü Ah ah ki ne ah Olmuyor geceler sabahtan Zoraki ayrılığının yasını Kalpten ağrılarının en hasını Kalmasın yerde gözyaşımı geri al, geri al Zoraki ayrılığının yasını Kalpten ağrılarının en hasını Kalmasın yerde gözyaşımı geri al, geri al Gel sarıla, sarıla uyut veya uyutma Seyre dursun aşk Sevişe sevişe konuş Sakın ha susma Yar ya beni öldür ya da beni belalın say Gel sarıla, sarıla uyut ya da uyutma Seyre dursun aşk Sevişe, sevişe konuş Sakın ha susma Yar ya beni öldür ya da beni belalın say Olmuyor geceler sabahtan Mecburi ayrılığının yasını Kalpten ağrılarının en hasını Kalmasın yerde gözyaşımı geri al, geri al Gel sarıla sarıla uyut ya da uyutma Seyre dursun aşk Sevişe, sevişe konuş Sakın ha susma Yar ya beni öldür veya beni belalın say Söz: Gülşen Müzik: Gülşen – Ozan Çolakoğlu  

858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt