Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gülşen Yalanlar Çok Güzel Şarkısının Sözleri

Gülşen Yalanlar Çok Güzel Şarkısının Sözleri
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gülşen Yalanlar Fazla Hoş Şarkısının Sözleri 2019 Bu konu; Gülşen Yalanlar Fazla Güzel Şarkı Sözü 2019 hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, sevilen pop müzik santçımız Gülşen'in Beni Durdursan Mı albümünden Yalanlar Fazla Hoş şarkısının sözlerini bu sayfamızdan paylaşıyoruz 1549245712 1549245712 gulsenyalanlarcokguzelsarkisininsozleri20195c579d155e82fgulsenyalanlarcokguzelsarkisininsozleri20195c579d155e82fgulsenyalanlarcokguzelsarkisininsozleri20195c579d155e82f Flu sularda bulmuştum seni Kana kana içtim ben o sulardan Sözlerinden tanırdım kaybetsem seni Meğer sustuklarınmış sahici olan Değerinden kaybetmez aşk o durumlarda Aşkı aşk yapan budur düşerken uçurumlardan Değerinden kaybetmez aşk o durumlarda Aşkı aşk yapan budur düşerken uçurumlardan Ah uçurumlardan Yalanlar çok güzel gerçekler fazla çirkin Çünkü her yalanda sen benimsin aslında ellerin Yalanlar fazla güzel gerçekler fazla çirkin Çünkü her yalanda sen benimsin gerçekte ellerin Bulanık sularda bulmuştum seni Kana kana içtim ben o sulardan Sözlerinden tanırdım kaybetsem seni Meğer sustuklarınmış sahici olan Değerinden kaybetmez aşk o durumlarda Aşkı aşk yapan budur düşerken uçurumlardan Değerinden kaybetmez aşk o durumlarda Aşkı aşk yapan budur düşerken uçurumlardan Ah uçurumlardan Yalanlar fazla hoş gerçekler çok çirkin Çünkü her yalanda sen benimsin sahiden ellerin Yalanlar çok hoş gerçekler çok çirkin Çünkü her yalanda sen benimsin sahiden ellerin Ben saçımdan tırnağıma değin tamamen senin Laf Müzik: Gülşen  

858,506Konular
983,079Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt