Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gülşen Yeni Biri şarkısı ilk röportajı

Gülşen Yeni Biri şarkısı ilk röportajı
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gülşen Yeni Biri şarkısı birincil röportajı gülşen bozuk plaklar gülşen bozuk plaklar dinle gülşen, yeni albümü, 2011, yeni biri, yeni biri şarkısı, yeni şarkıları hakkında merak ettiğiniz haber burada arkadaşlar 1548659918 1548659918 gulsenyenibirisarkisiilkroportaji5c4eacd350668gulsenyenibirisarkisiilkroportaji5c4eacd350668 gulsenyenibirisarkisiilkroportaji5c4eacd350668 Şarkıcı Gülşen yeni single'nın bomba şarkısı Yeni Biriile müzik dünyasında ses getirecek bu yaz Yeni şarkılarından sonra ilk röportajında bakın neler demiş güzel şarkıcıgulsenyenibirisarkisiilkroportaji5c4eacd3575c4alt Buyrun Melek'ler “Yeni Biri şarkısıyla müzik listelerine seri bir giriş yapan Gülşen, yeni single’ının birincil röportajını Hafta Sonu’na verdi Iddialı talimat yapan usta, yeteneklerinin farkında olan olduğunu söylerken, mütevazılıkla küstahlık arasındaki ayrımın iyi yapılması gerektiğini belirtti “Yeni Biri şimdiden herkesin dilinde ınanılmaz olumlu enerjiler veren bir parça Siz nasıl bir hazırlık sürecinden geçtiniz? Şarkılarımın genelde sözü ve müziği benzer anda gelir ve birlikte yazarım Fakat bu şarkı çok zamanımı aldı, beni çok zorlayan bir şarkı oldu Lakin üstesinden geldim Şarkıyı nerede yazdınız? Evin mutfağında başladım, stüdyoda bitirdim Zaten genellikle şarkılarımı mutfakta yazıyorum Mutfakta yemek yemek yaparken mi yazıyorsunuz? Yok, mutfak masasında oturmayı fazla seviyorum Orada bütün altı ayda yazdım Merak ediyorum, nasıl bir kağıda yazıyorsunuz? Kaleminiz kurşun mu, tükenmez mi? O konuda hiç ahenkli değilim (gülüyor) Peçeteye, fatura zarfının üstüne, gazetenin kenarına, ara sıra telefonuma Elime ne geçerse, her yere yazıyorum Evdekiler “Bu lazım mı? diyorlar “Aaa, o benim şarkı sözüm, verin onu bana, kullanacağım! diyorum Yani şarkı sözlerim sağdan soldan çıkıyor Hiç kaybolan sözler oldu mu? Farkında değilim ınşallah kaybolmamıştır Fazla dağınığım, sözler o kadar ani geliyor ki, önümde ne varsa ona yazıyorum id ŞARKILARLA RUH HASTASI GİBİ UĞRAŞIYORUM “Yeni Birinin sözleri çok anlamlı “Sen ne dersen de artık ne önemi var Bir meleksin diyor, yeni biri var Vur vur inlesin, sana sağır kulaklar Hep aynı bayat hikaye, bozuk plaklar çalınmayacak Tut tut bir dilek tut, açıldı fallar Sana uzun yollar çıktı, bana yeni aşklar Canın yanacak Kimi düşünerek yazdınız bu sözleri? (Kahkahalar) Birini düşünerek şarkı yazmaya kalksam, herhalde bugünlerde hiç şarkı yazamazdım Çünkü birini düşünecek vaktim değil Ama yaşam öyle besleyici bir şey oysa, ben de üreten bir insan olduğum için hayattan besleniyorum Gördüğüm, izlediğim ve duyduğum şeyler bana şarkı olarak geri dönüyor O yüzden, kime yazdığım konusunda bir adres veremiyorum Peki bu şarkıyı yazarken nelerden beslendiniz? Beni yönlendiren şarkının müziği oldu Çünkü müzik önceden geldi, üzerine sözlerini oturtmam biraz zamanımı aldı Nitelikli bir şey yerine getirmek istediğim için, ruh hastası boyutunda uğraşıyorum Her kelimenin ve hecenin büyük önemi var ışime çok zaman harcıyorum ve karşılığını da aldığımı düşünüyorum Şarkıdaki kadın nerede uyanıyor da, gitmeye karar veriyor? Fiilen bir mücadele olmuş ve bir şeylerin yoluna girmesi için beklenilmiş Bir çaba harcanmış Lakin sonunda gözünü açmış ŞU LAHZA KARŞINDA ÇOK MUTLU BİRİ VAR Neden albüm değil de, tek şarkı ile çıktınız? “Önsöz albümümü çıkaralı bir sene oldu Eylül ayında yeni albüm çıkacak Fakat sevenlerimin çok büyük bir beklentisi var Bir kısmı “Önsöze doyamadığını söylerken, bir kısmı da “Yeni şarkılar ne zaman gelecek? diyor Ben de fazla heyecanlandım Eylüle kadar sabredemeyeceğim için o albümde yayınlanacak şarkılardan birini şimdi paylaşmak istedim Yazın enerjisine de fazla uygun bir şarkı Bu yaz cümbür cemaat albüm çıkarıyor Popçuların savaşı gibi bir durum yaşanacak Bence çok güzel Cümbür Cemaat üretsin, yeni şarkılar olsun Hepimiz hoş şeyler yapalım Sevenlerimize sürprizler hazırlayalım Fotoğraflarda da ayrı bir Gülşen var “Yeni Birinin verdiği bir enerji var Bu bir sevinç şarkısı Serbest, mutluluktur Eğlenceli ve olumlu enerjiler yayan bir şarkı Elbette böylece Sizde de yarı birtakım şartların değişmesi var Yanılıyor muyum? Cümbür Cemaat hayatında kesin dönemlerde bazı şeyleri sıfırlamalı Kendimi yenilemeyi ve değişimi çok seven bir insanım Bunu da müziğime yansıttığımı düşünüyorum Enerjimin değiştiği hissedilecek Çünkü şu lahza senin karşında çok mutlu biri var Bunun sebebi yeni bir aşk olabilir mi? Bu iyice yeni şarkımın etkisi Fotoğraf çekimi esnasında, fonda “Yeni Biri çalıyordu şarkıyı duydukça yüzüme şımarık bir gülüş yerleşti Parça insanı mutlu ediyor ve şımartıyor Nihat da bu mutlu ve devingen halimi fotoğraflara yansıttı “EN İYİ BENİM DİYECEK DEĞIN ONUR KIRICI DEĞİLİM Şarkılarınızı verdiğiniz sanatçılar müzik listelerinde zirvede Son dönemin en önemli söz yazarı ve bestecilerinden birisiniz Bunun sahiden farkında olan mısınız? Böyle şeyler söylendiğinde utanıyorum Lakin gücümün, yeteneklerimin, bana bahşedilen yaratıcılık özelliğinin farkındayım ışimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum Hadise’ye ve Sibel Can’a da verdiğim şarkıların zirvede olması beni çok mutlu ediyor lakin şaşırtmıyor da Çalışmalarımın karşılığını aldığımı düşünüyorum Bu konuda tevazu gösteremeyeceğim Lakin bunların ahali göre değerlendirilmesi gerekiyor “En iyi benim gibi laflar söylemeyecek kadar akla yatkın ve onur kirici olmayan bir insanım Mütevazılıkla aşağilayici olmamak arasındaki ince çizgiyi ırk mükemmel ayırt etsinler Yaptıklarımı anlatmayacak değin olgun ama yeteneklerinin ve gücünün farkında olacak kadar da akıllı bir insanım Bir noktada kendinizi geriye çektiniz ve içinize döndünüz O dönem neden böyle bir karar aldınız? 20’li yaşlarda dışa dönük oluyorsunuz Mutlulukları, heyecanları ve güzellikleri hep açık havada arıyorsunuz 30’la birlikte bende içe dönüş başladı Daha bir duygusallaşıp, derinleştim Yeteneklerimi, gücümü fark etmeye başladım ve bunları ortaya çıkaracağım çalışmaların ortasında buldum kendimi YAŞLANMAKTAN HİÇ KORKMUYORUM Yaşlanmaktan korkuyor musunuz? Hayır Çünkü hayatım o kadar doymuş oysa, en fena zamanlarımı bile eğlenceli ayla dönüştürüp kendimle dalga geçiyorum ve sıkıntılarımı mizaha çeviriyorum Çünkü mutlu olmayı çok seviyorum ınsanlar endişe anlarında dipten yukarıya çıkmakta zorlanabilirler Lakin ben Allah vefat acısı vermediği müddetçe, her şeyi olumlu ışık halkası dönüştürüyorum Bana kötü enerji veren insanlardan uzaktan dururum Hislerim fazla kuvvetlidir ınsanlara ardına kadar talih veririm fakat kredisi bittikten daha sonra, hayatımın öncelikli kişileri arasında olması çok zordur Böyle olunca da yaşlanmayı hiç düşünmüyorum