Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gulu seven dikenine katlanır atasozunun anlamı

Gulu seven dikenine katlanır atasozunun anlamı
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gulu seven dikenine katlanır ne demektir
Gulu seven dikenine katlanır anlamı
Gulu seven dikenine katlanır nedir

Seven kişi, sevdiği kimse veya sevdiği iş yuzunden başına gelecek sıkıntılara ses cıkarmadan katlanır Bilir ki, sevdiğini elde etmek icin bircok gucluğe goğus germek, fedakarlıkta bulunmak zorundadır

Similar threads

Gülü seven dikenine katlanır ne demektir Gülü seven dikenine katlanır anlamı Gülü seven dikenine katlanır nedir Seven kişi, sevdiği kimse ya da sevdiği iş yüzünden başına gelecek sıkıntılara ses çıkarmadan katlanır Bilir ki, sevdiğini olmak için çoğu güçlüğe göğüs germek, fedakârlıkta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Sevgi İle İlgili Atasozleri Ve Anlamları Aşağıda sevgi uzerine sevgi ile ilgili soylenmiş Atasozlerini bulabilirsiniz İcinde ve anlamında sevgi gecen atasozlerimiz, sevgi ile ilgili atasozlerinin acıklamaları ve anlamları Allah sabırlı kulunu sever Tanrı sabırlı kulunu sevdiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Aşk Sozleri Dun gece unutmak istedim seni, yazdım bir sigaranın ustune ismini, sigaram bittiğinde kurtulacaktım senden ama nerden bilirdim seni duman duman icime cektiğimi! Dunyada iki kor tanıdım; biri beni gormeyen sen, biri de senden başkasını gormeyen ben Kim demiş Avrupa'nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Bana benden her ne olursa başım rahat bulur dilim susarsa anlamı, Bana benden her ne olursa başım rahat bulur dilim susarsa atasozunun acıklaması Bana benden her ne olursa, başım rahat bulur dilim susarsa 1 Hemen her kişi kendi geleceğini kendisi hazırlar Kendisine gelecek zararların ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
A Harfi İle Başlayan Atasozleri Anlamları A İle Başlayan Atasozleri Ve Anlamları Ar dunyası değil kar dunyası 1 Yaptığı iş eğer namusuna dokunmuyor, onurunu zedelemiyorsa gecim icin şu ya da bu işi yapmalı insan; utanıp sıkılmadan para kazanmalıdır 2 Kimi insanlar vardır ki, namus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt