Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gülüceksiniz saf köylü kızı

gülüceksiniz saf köylü kızı
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
gülüceksiniz saf köylü kızı Evden kaçan saf köylü kız anasıyla mektuplaşır Anam, güzel anam, garip anam Sarıkız'ı marıkız'ı heç sormuyom, zira zerre gadder umrumda yok Sadede geliyom Bu İstanbul şehri çok büyükmüş Bizim köyden yan yana 1 melyon tane koy, aha işte o gadder gocuman Ben meyşur olmayı kafaya koydum anam Filmde görmüştüm 'İstanbul seni yeneceem' diyordu ya, bana birliktelik de yeter Yani senin anlayacağın buraya puan veya puanlar almaya geldim anam Ay gızım, bal gızım, eşek gızım Sarıkız'ı sormuyon amma Sarıkız seni soruyo Benden daha salak kızın nerde deyo Gaçtın diye her Allah'ın gecesi bubandan sopa yiyom Sırtım nasır tuttu artıkın Seni bi yakalarsam bak nasıl meyşur edecem Ağabeylerin peşine düştü Yakında seni bulur, öbür tarafa tez ulaştırılar Sen de gazetenin 3 sayfasına çıkıp meyşur olursun bundan böyle Ağbingiller gelene gadder İstanbul seni 3sayfalık yapmazsa tabii! Anaaaaaa Bababaaa Burada bi dizi var şaşırınca böyle yapıyor başroldeki adamYakında tanışmayı düş ediyorum onunla Hatta hepisiylen Belli Başlı gız; sen alışıksındır dayağa ya da dur ben buradaki bayan porgramlarından birini yollayayım sana, koca dayağı yiyo diye tilivizyonlara çık, asılkız meyşur olalım Yellozlar Kraliçesi, halası kılıklı kızım benim, Sen şu anda meyşur olacam derken onun bunun altına yatarsın, o küçük cep telefonlarına uyarı et bari Ağbilerin izini bulmuş, İstanbul'a varmışlar Dua ediyom sadece vursunlar, cesedin hoş olsun Çocuklar seni hırslarından parça pinçik doğrayayım derken terleyip Boğaz esintisiyle hasta olmasalar bari Anaların en vicdansızı, teneşirlere gelesicesi Abim olacak o davardan haber alabiliyon mu? Alaman, zira bir her birine anası yaşında bir kadınla yaşamaya başladı Arada görüşüyoruz Öbürünün de asap geçti, baya bi yumuşadı Hatta artı yumuşadı Geçen birlikte pembe bluz almaya çıktık Hatalı kavrama ha, bana değil ona Bir dekolte giyiniyor oysa sorma Ben pek giyemem valla Tutturdu ameliyat olucam belirli dönüş yapıcam diye Bırak diyorum vur beni dön memlekete diyorum, Ay beni gan tutar gııızdiyor Yakında iki kızınız oluyor bilesiniz Ailenin kanayan yaraları Kansızlar sizi! Abilerini de ayarttın sonunda haa! Hakkımı helal edersem şerrrefsizim Babanın da selamı var! Benim böylece bir kızım değil diyo Hasadı kaldırayım bana kalırsa kendi ellerimle boğucam üçünü de diyo Ahh anam benim saf anam Sana ne zamandır yazamadım Beni merak etmezsin biliyom da babamı merak etmişindir her hâlükarda Hali vakti uygun Gençleşti de 'Genç bayan adamı gençleştirir' derlerdi de inanmazdım Kuman diye söylemiyorum, güzel kız Sen ne bakarsın babamın böylece atıp tuttuğuna 'Asıcam, kesicem' diye yemiş seni Hasadın parasını burada böylece bir yedi ki aklın durur Bir akşamda dolaştı tüm meyhanelerini, gece kulüplerini İstanbul'un Daha Sonra bir askerlik arkadaşını buldu Kalan parasıyla birlikte meslek kurdular Simit sarayı açtılar Paraya para demiyor bundan böyle babam bilesin Belli Başlı be, unutmadan bi şey diycem Bu mektup olayı sıktı be Bir cep telefon al da SMS'leşelim veya bir bilgisayar al MSN'den yazışalım Böyle fazla bayağı Oyyy anam oyyy Meğer yıllardan beri koynumda bir yok dört yılan beslemişim oyyy! Hepiniz hayın çıktınız Çabuk zamanda İstanbul'a gelip alayınızı yere sermezsem bana da Zarife demesinler! İstanbul'a gelme kararına pek sevindik belli başlı Bir sen eksiktin zaten burada Gelmeden önce bana haber ver de abimin 'Refo' adıyla sahne aldığı gece kulübünden yer ayırtayım Daima beraber felekten bir gece çalalım sırası gelmişken büyük abim o kadından ayrıldı Anam gelsin de televizyondaki gelindamatkaynana yarışmalarına katılalım diyor Kendimce de iyi hafıza Sen 10 tane kayınvalide Semra'yı cebinden çıkarırsın şöhret edinmek senin de hakkın Hasretle bekliyoruz anam Öptük çok Bye!