iltasyazilim
FD Üye
Inanılmaz AlıntılarGülmeye Hazırlanmış Olun )
Öğrencim, verdiğim ödevin son sayfasını tamamlamamış Nedenini sorduğumda;
Öğretmenim Aliye başladı, annem bitiremedi dedi Yanıtı böylece hoşuma gitti ama kızamadım
Yıllar önce sahilde arabayla turlarken bir ekip otosu bizi çevirdi ve sordu:
Gençler içki var mı?,
Cevabımız:
Yok valla, hepsini içtik
Benzin istasyonunda arabamın deposunu doldurdum
Kredi kartımla ödemeyapmak için arabamın yanından ayrılmıştım ama bir kadının arabama bindiğini gördüm
Ben şaşkın bir şekilde arabama dürüst koştururken bayan çabucak istasyondan ayrıldı
Ne olduğunu anlayamadan yeniden geri döndüÖzür dileyerek Arabaları karıştırmışım dedi
Arabalarımız benziyor muydu diye merak edenler için yalnızca şunu anlatmak istiyorum:
Arabalardan biri beyaz, diğeri siyahtı
Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp,
Bunlar tazemi?diye sormuştu
Balıkçı da cevabı anında yapıştırdı:
Yok abla, pil takıp oynatıyoruz´
Lise yıllarında Ulusal Güvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın güzel kızlarından
birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini küçükten büyüğe içten saymasını istemişti
Sıralamayı aynen yazıyorum:
Teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı
Polis anonslarına bir ilave de bendenYer Amasya, Ramazan ayı
Meydan tarafında, karşılıklı iki şeritten birbirlerine içten gelen polis arabalarının birinden duyulan cümle:
Iftara üç tane büyük, sahura da iki küçük pide alıyoruzGelen yanıt evlere karnaval:
Komiserinkinde susam olmasın Baştan ediyorum, komiserinkinde susam olmasın
Trafiğin sıkışık olduğu saatlerde Dolmabahçe´den Beşiktaş´a doğru yürüyordum
Birazcık ileride trafikten dolayı yavaş ilerleyen bir polis arabası vardı
Tam o sırada, polis arabasının yanına motorlu bir polis yaklaştı ve bombayı patlattı
Alırım anahtarını Hasaaan!' *
Öğrencim, verdiğim ödevin son sayfasını tamamlamamış Nedenini sorduğumda;
Öğretmenim Aliye başladı, annem bitiremedi dedi Yanıtı böylece hoşuma gitti ama kızamadım
Yıllar önce sahilde arabayla turlarken bir ekip otosu bizi çevirdi ve sordu:
Gençler içki var mı?,
Cevabımız:
Yok valla, hepsini içtik
Benzin istasyonunda arabamın deposunu doldurdum
Kredi kartımla ödemeyapmak için arabamın yanından ayrılmıştım ama bir kadının arabama bindiğini gördüm
Ben şaşkın bir şekilde arabama dürüst koştururken bayan çabucak istasyondan ayrıldı
Ne olduğunu anlayamadan yeniden geri döndüÖzür dileyerek Arabaları karıştırmışım dedi
Arabalarımız benziyor muydu diye merak edenler için yalnızca şunu anlatmak istiyorum:
Arabalardan biri beyaz, diğeri siyahtı
Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp,
Bunlar tazemi?diye sormuştu
Balıkçı da cevabı anında yapıştırdı:
Yok abla, pil takıp oynatıyoruz´
Lise yıllarında Ulusal Güvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın güzel kızlarından
birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini küçükten büyüğe içten saymasını istemişti
Sıralamayı aynen yazıyorum:
Teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı
Polis anonslarına bir ilave de bendenYer Amasya, Ramazan ayı
Meydan tarafında, karşılıklı iki şeritten birbirlerine içten gelen polis arabalarının birinden duyulan cümle:
Iftara üç tane büyük, sahura da iki küçük pide alıyoruzGelen yanıt evlere karnaval:
Komiserinkinde susam olmasın Baştan ediyorum, komiserinkinde susam olmasın
Trafiğin sıkışık olduğu saatlerde Dolmabahçe´den Beşiktaş´a doğru yürüyordum
Birazcık ileride trafikten dolayı yavaş ilerleyen bir polis arabası vardı
Tam o sırada, polis arabasının yanına motorlu bir polis yaklaştı ve bombayı patlattı
Alırım anahtarını Hasaaan!' *