Gülüşe tarafından şahsiyet Hagulusegorekisilikd5c563f695d324gifalt hahaha hahaha hahahaha: En ilkel tebessüm şeklidir Her şart aleyhinde yapılabilir Ehüehüehü: Espiri yaptı bal kabağı gülüşüdür herkesler yapamıca için yapımı zordur innnıhohhaha: Sinsi olan bu gülümseme literatüre bizans kahkası diye geçmiştir bir sonraki replikyna türk kızıolucaktır hohohoho: Tebessüm Eden kişinin şişman olduğunu belirtir samimidir keh keh: Adilik belirtisidir bir halt yaptığını sanır eskiler bıyık altıder gulusegorekisilikd5c563f695d324gifalt hahaha hahaha hahahaay: Kadınlara hastır kocanın zengin olduğunu gösterir HoBarey: Gülüşten öte bir sevinç gösterisidir en fena yanı sizide ortak etmek isteyecekir kikikikikikikiki: Genelde başın yukarı aşağıda sallanmasıyla desteklenen bu gülüşten zarar gelmezz haaahhahhahhah:kendini yineleyen bu gülümseme tarzı daha fazla bağlı masaların duyması için yapılır hhıh: Ağız kapalıyken burundan tek nefes verilerek yapılır kasan tiplere hastırnette yazı okurken en çok tercih edilen türdür zuagulusegorekisilikd5c563f695d324gifalt hahaha hahaha hahahaha: Kahkahanın desibel sınırlarını zorlayan bir çeşididir çoğunlukla daha aşağı komşu elindeki süpürge sopasıyla tavana vurur birazcık dizginlersiniz kendinizi mugulusegorekisilikd5c563f695d324gifalt hahaha hahaha hahahaauahhahah türevlerine rastlamak mümkündür euhe: Öhü ehe şeklinde ses tellerinden geçer başlıca pekte gülünç olmayan esprilere ayıp olmasın diye bahşedilen yanıtgülme efektidir pohuagulusegorekisilikd5c563f695d324gifalt hahaha hahaha hahaha:geberdim patladım manasında nihogulusegorekisilikd5c563f695d324gifalt hahaha hahaha hahaha: ben bi pisliğim fazla adiyim manasında ehi ehi : kıllık düzeyinde bi sempatikliğim var manasında muahhaha: kabayım danayım bide üzerine kıroyum manasında