Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gümüş Kase

Gümüş Kase
0
83

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Mehmet ile Handan öğrenci olup, aynı evi paylaşmaktadırlar Bir gün Handan ve Mehmet, Mehmet ’in annesini yemeğe davet ederler,

Mehmet ’in annesi akşam yemeği süresince Handanı uzun uzun süzer ve gerçekten Handanın fazla ilgi çekici ve hoş bir kız olduğunu , acaba arasında konut arkadaşlığından daha ileri bir boyutta bir ilişkinin mevcut olup, olmadığını merak eder

Aklını okumuşçasına Mehmet annesine der oysa:
Ne düşündüğünü biliyorum fakat kesin ol ama sadece konut arkadaşıyız, ötesi değil
Akşam yemeğinden daha sonra Mehmet ’in annesi evine döner

Aradan bir iki gün daha sonra Handan der ki:
Mehmet, annen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesini bulamıyorum
Mehmet yanıtlar:
Annemin almış olabileceğini varsayım etmiyorum lakin ben yine de kendisine bir mektup yazayım Oturur ve yazan:

“Anneciğim, Gümüş çorba kasesini sen aldın demiyorum, lakin almadın da demiyorum Fakat konu şu ama: sen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesi kayıp
sevgiler oğlun Mehmet

Bir hafta daha sonra Mehmet ’ in annesinden mektup gelir:
“Sevgili oğlum, Handanla yatıyorsun demiyorum, ama yatmıyorsun da demiyorum Fakat konu şu ancak:
Handan kendi yatağında yatıyor olsaydı, gümüş çorba kasesini şimdiden bulmuş olurdu
Sevgiler annen *

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt