Mehmet ile Handan oğrenci olup, aynı evi paylaşmaktadırlar Bir gun Handan ve Mehmet, Mehmet’in annesini yemeğe davet ederler,
Mehmet’in annesi akşam yemeği suresince Handanı uzun uzun suzer ve aslında Handanın cok alımlı ve guzel bir kız olduğunu , acaba aralarında ev arkadaşlığından daha ileri bir boyutta bir ilişkinin mevcut olup, olmadığını merak eder
Aklını okumuşcasına Mehmet annesine der ki:
Ne duşunduğunu biliyorum ama emin ol ki sadece ev arkadaşıyız, otesi yok
Akşam yemeğinden sonra Mehmet’in annesi evine doner
Aradan bir iki gun sonra Handan der ki:
Mehmet, annen bize yemeğe geldiğinden beri gumuş corba kasesini bulamıyorum
Mehmet yanıtlar:
Annemin almış olabileceğini tahmin etmiyorum ama ben yine de kendisine bir mektup yazayım Oturur ve yazar:
“Anneciğim, Gumuş corba kasesini sen aldın demiyorum, ama almadın da demiyorum Fakat konu şu ki: sen bize yemeğe geldiğinden beri gumuş corba kasesi kayıp
sevgiler oğlun Mehmet
Bir hafta sonra Mehmet’ in annesinden mektup gelir:
“Sevgili oğlum, Handanla yatıyorsun demiyorum, ama yatmıyorsun da demiyorum Fakat konu şu ki:
Handan kendi yatağında yatıyor olsaydı, gumuş corba kasesini coktan bulmuş olurdu
Sevgiler annen imagesgumuskase5ad1ac40e976e
Mehmet’in annesi akşam yemeği suresince Handanı uzun uzun suzer ve aslında Handanın cok alımlı ve guzel bir kız olduğunu , acaba aralarında ev arkadaşlığından daha ileri bir boyutta bir ilişkinin mevcut olup, olmadığını merak eder
Aklını okumuşcasına Mehmet annesine der ki:
Ne duşunduğunu biliyorum ama emin ol ki sadece ev arkadaşıyız, otesi yok
Akşam yemeğinden sonra Mehmet’in annesi evine doner
Aradan bir iki gun sonra Handan der ki:
Mehmet, annen bize yemeğe geldiğinden beri gumuş corba kasesini bulamıyorum
Mehmet yanıtlar:
Annemin almış olabileceğini tahmin etmiyorum ama ben yine de kendisine bir mektup yazayım Oturur ve yazar:
“Anneciğim, Gumuş corba kasesini sen aldın demiyorum, ama almadın da demiyorum Fakat konu şu ki: sen bize yemeğe geldiğinden beri gumuş corba kasesi kayıp
sevgiler oğlun Mehmet
Bir hafta sonra Mehmet’ in annesinden mektup gelir:
“Sevgili oğlum, Handanla yatıyorsun demiyorum, ama yatmıyorsun da demiyorum Fakat konu şu ki:
Handan kendi yatağında yatıyor olsaydı, gumuş corba kasesini coktan bulmuş olurdu
Sevgiler annen imagesgumuskase5ad1ac40e976e