Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gunah Nedir?

Gunah Nedir?
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gunah Nedir Sozluk Anlamı?

Gunah: Allah'ın emirlerine ters olan davranışlar ve soylenen sozler, İslam dininde suc kabul edilmiştir Bunlarada Gunah denilmiştir

Buyuk gunahlar:

1 Şirk
2 Sihir
3 Adam Oldurmek
4 Faiz Yemek
5 Yetim malı yemek
6 savaştan kacmak
7 İffetli ve namuslu kadına zina iftirasında bulunmak

Similar threads

7 Buyuk Gunah Nedir,yedi buyuk gunah nedir,islamda 7 gunah,islamda 7 buyuk gunah Dinimizde 7 buyuk Gunah 1 Allah’a şirk, ortak koşmak 2 Buyuculuk 3 Katillik 4 Harpten kacmak 5 Yetim malı yemek 6 Faizcilik 7 Namuslu kadına iftira etmek (Buhari, Muslim) (Başka bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
263
İslamiyette Yedi Buyuk Gunah Nelerdir? Yedi Buyuk Gunah Hangileridir 7 Buyuk gunah Yedi buyuk gunah şunlardır: 1 Allaha şirk, ortak koşmak 2 Buyuculuk 3 Katillik 4 Harpten kacmak 5 Yetim malı yemek 6 Faizcilik 7 Namuslu kadına iftira etmek (Buhari, Muslim)
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Günah Nedir Sözlük Anlamı? Günah: Allah'ın emirlerine zıt olan davranışlar ve söylenen sözler, İslam dininde suç kabul edilmiştir Bunlarada Günah denilmiştir Büyük günahlar: 1 Şirk 2 Sihir 3 Adam Öldürmek 4 Faiz Yemek Yemek 5 Yetim malı yemek 6 savaştan kaçmak 7 İffetli ve namuslu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Gunah anlamı Gunah ne demek Gunah manası Gunah: Allah'ın haram kıldığı herhangi bir şeyi yapmaktır Gunahlar İki Kısımdır Buyuk gunahlar, Kucuk gunahlar Başlıca Buyuk Gunahlar Allah'a ortak koşmak, Adam oldurmek, Namuslu kimseye iftira etmek, Zina etmek, Harpten kacmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Faiz odemek zorunda kalanlar faiz yiyenler gibi gunahkar mıdırlar? Faiz yemek buyuk gunahlardandır Hz Muhammed (sav) şoyle buyuruyor “Felakete surukleyen yedi şeyden sakınınız Ey Allahın Elcisi nelerdir onlar? “Allaha ortak koşmak, sihir, haklı sebeple olması bir yana Allahın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt