Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Günahkar Ağızdan Çıkan Dua

Günahkar Ağızdan Çıkan Dua
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Günahkar Ağızdan Meydana Çıkan Dua Bir kâfilede yer alan halk müziği, Ebü'lHasan Harkânî hazretlerinin huzûruna gelip; Yollar korkuludur Bize bir duâ öğretiniz, diye istirhâm edince; buyurdu fakat: O zaman, Ebü'lHasan'ı hatırınıza getiriniz! Bu söz, gelenlerin hoşlarına gitmedi Yolda eşkıyâ, önlerine çıktı Hepsinin mal ve metâlarını aldı Yalnız, Ebü'lHasanı Harkânî hazretlerini hatırlayan bir kimsenin malına zarar gelmedi Bu hâle arkadaşları şaşıp, sebebini sorduklarında; Ebü'lHasanı Harkânî'yi hatırladım ve kurtuldum, cevâbını aldılar Gelip durumu Ebü'lHasan hazretlerine anlattılar Ve; Biz Allah'tan destek istedik, eşkıyâlar bizi soydu Lakin seni hatırlayıp, senden destek isteyen şu arkadaş kurtuldu Bunun hikmeti nedir? diye sordular O arkadaşınızı kurtaran, Allahü teâlâdır Günahkâr ağızdan meydana çıkan duâyı cenâbı Hak kabûl etmez Bunun için siz Allah'a yalvardığınız vakit duânız kabûl olmadı Bu arkadaşınız beni hatırlayıp imdât isteyince, ben de Rabbime duâ ettim; Yâ Rabbî! Şu kulunu içinde bulunduğu belâdan kurtardedim Rabbim benim duâmı kabûl ettiği için, o arkadaşınız kurtuldu Mesele bundan ibârettirbuyurdugunahkaragizdancikandua5c54542e02c29alt gunahkaragizdancikandua5c54542e02c29alt gunahkaragizdancikandua5c54542e02c29alt gunahkaragizdancikandua5c54542e02c29alt  

858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt