Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gunahların Affı İcin Dua

Gunahların Affı İcin Dua
0
211

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gunahların Affı Duası,

Dua: Allahumme inni zalemtu nefsi zulmen kesiran la yağfiru'zzunube ille ente fağfirli mağfireten min ındike inneke ente'lğafuru'rrahim

Anlamı: Allahim! Kendi nefsime cok zulmettim, Senden baska gunahlari bagislayacak, affedecek yoktur Indi Ilahinden beni bagisla (yargila) ve beni esirge (aci) Zira bagislayan (Gafur) merhamet eden, aciyan (Rahim) ancak sensin

Similar threads

Günahların Affı Duâsı, Dua: Allahümme inni zalemtü nefsi zulmen kesiran la yağfiru'zzünube ille ente fağfirli mağfireten min ındike inneke ente'lğafuru'rrahim Anlamı: Allahim! Kendi nefsime cok zulmettim, Senden baska günahlari bagislayacak, affedecek yoktur Indi Ilahinden beni bagisla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Günahlardan Arınmak İçin Dua günahlardan arınma duası günahlardan temizlenmek için dua günahtan arınma duası günah Günahlardan temizlenmek için dua Allah günahlarımızı affetsin meleklerimgunahlardanarinmakicindua5c543e6d61d44alt اللّهُمَّ اِنّي ظَلَمْتُ نَفْسِي ظُلْماً كَثِيراً وَ لاَ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Depresif haller icin dualar depresyon duası Sıkıntlı durumlar Icin Faydalı Dualar depresyon icin dua Ya Allahurrakibulhafizurrahim Ya Allahulhayyulhalimul ’azimurraUfulkerim Ya Allahulhayyulkayyumulkaimu ala kulli nefsin bima kesebet hul beyni ve beyne aduvvi! 2) La ilahe illallahul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Rabbi inni zalemtu nefsi fağfirli, fe innehu la yağfiruzzunube illa ent, verhamni inneke ente ’l Ğafur ’ur ’rahim Birgun HzEbUbekir, Peygamber efendimiz ’e ‘Ya Rasulallah! Bana oyle bir dua oğret ki, onu cok okuyarak cennete gireyim ’ dedi Bunun uzerine Peygamber Efendimiz (sav) O ’na bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Onemli Dualar Okunması gereken Onemli Dualar Nazardan ve her turlu zarardan korunmak icin okunan dua: (Euzu bikelimatillahittammati min şerri ma haleka) Manası: Butun yaratıkların şerrinden Allahın kusursuz kelamlarına ayetlerine yani Kur'ana sığınırım Zira ayetlerinde gizli acık her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt