günaydın ey hoş yaşam Bütün güzelliğinle karşımdasın bahçeler büyük ve bir o kadar güzel yeniden aşağıya kadar çiçeklerle örtelenmiş sen parlıyorsun en uzakta güneş üstüne titriyor toprak bereketiyle senin yanına su dokunmadan geçmiyor bedenine farketmemek bu gözlerle seni imkansız her akşam penceremden bakıyorum bahçeye korkuyorum ve bir telaş güya tek başınasınrüzgar üşütürmü acaba? ALLAHım yağmasın karkırılmasın o narin dalı dayanamam ağlarım sonradan tekrar bir gün geciyor göz kapaklarım direnmekte günaydın ey güzel yaşam bahçenin önüne geliyorum bir gülümsemeyle cok güzelsin yine klasik gibi bugünde bir bir aralardan geliyorum sanaaldırmıyorum hayır bırak kanasın ben bunu göze almışım gülüm derin izler bıraksın her bir dikenleri geride kalanların yanındayım belkide bir rüyada duruyorum sana bakıyorum uzun uzun cok güzelsin vede cok özel tırnaklarım kanayıncaya değin eşiyorum topragı seni alıp götüreceğim gülüm bir ömür benimle ol gelecekse senle gelsin ölüm alitni
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.