Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Günaydın facebook Mesajları

Günaydın facebook Mesajları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Facebook sayfalarınızda sevdiklerinize ve arkadaşalrınıza günaydın demeniz için fantastik sözler derledik ve sizler için sayfamızda paylaşıyoruzEn Güzel Facebook Günaydın mesajları sizlerle

Güzel Bir Gün Bir Dostun Günaydın Mesajı ile BaşIar Günaydın Dostum

Dost deniz kenarındaki taşlara benzerÖnce bir bir toplarsın daha sonra birer birer denize atarsın ama bazılarına kıyamazsınİşte sen o kıyamadıklarımdansınız

Sabahın birincil ışıkları yüzüne vursun, günün en hoş öten kuşu pencerene konsun ,bugunün ilk gülümsemesi benden sana armağan olsun: günün aydınlatılmış olsun dostum

Yalanlarla kaplı bu kocaman dünyada beni yalansız sewdiqin için teşekkürler Günaydın Dostum

En güzel çiçekler bahçen de olsuun en sevdiğin insan yanına olsun günaydın sevgili dostum

Umut dolu sevgi batmış sevinç batmış birgün gecirmenız dilegi ile günaydın arkadaşlar
Hayatta iki şey güzeldirönce gece yatarken koynundaki sevdiğine igeceler seslenmek,sabahtan kalkınca da günahsız öpücükle birlikte günaydın çağrıda bulunmak

Günün en hoş günü en mutlu günü seninle olsun Günaydın
Hayatta iki şey güzeldirönce gece yatarken koynundaki sevdiğine igeceler seslenmek,sabahleyin kalkınca da masum öpücükle birlikte günaydın çağrıda bulunmak

Günün en güzel günü en mutlu günü seninle olsun Günaydın

*

858,510Konular
982,880Mesajlar
30,662Kullanıcılar
Üst Alt