Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gunaydın Mesajları Arkadaşa Komik

Gunaydın Mesajları Arkadaşa Komik
0
182

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Komik Gunaydın Mesajları Arkadaşa

En guzel sabahlar cokokremle başlar diyenler halt etmişler en guzel sabahlar seninle başlar dostum

İşe bak ya bir gun daha yaşlandık Sende hala yatıyorsun uyumayla omrun bitti be hadi bi kalk artık ya, Gunaydın

Yeni bir gune seninle başlamak icin her gunumu senin geciriyorum ki, her sabah sana Gunaydın arkadaşım

Bazı insanlar hayatın sekerleridir,onlar hayatın icinde dolaşırlarhayat onlar sayesinde tatlanırhayatımı tatlandıran şekerlerime Gunaydın

Gunaydın benim viran gonlumun sultanı, Gunaydın; dost bağımın gonca gulu, Gunaydın Sureyya yıldızım, Gunaydın: ay yuzlum, Gunaydın; canımın cananı, Gunaydın…

Gunaydınn bitanem yazma sebebım hayatımın anlamı gunaydın seni cok seviyorum kokacım

Bir şairinde bir mısrasında dediği gibi sabah oldu ne uyuyorsun sevgilim hadi kalk gunaydın sana

Gunaydın Sabah sabah belamısın sen ya diyenlere Oo sen bana msj atar mıydın diyenlere Daha uyuyanlara Onceden uyanmış olup hala yatakta olanlara Bıktım artık senden bırak yakamı diyenlere Biricik kankime sevdıklerime arkadaşlarıma İşte Hepinize Gunaydın

Kalk artık yata yata yatağı curuttun garanti kapsamı dışında kalacak yatak kullanıcı hatası diye Gunaydın

Similar threads

Arkadaşlarınıza komik kısa mesajlarla Gunaydın demek istiyorsanız işte sizlere birbirinden komik Gunaydın mesajlarıSayfamızdaki mesajlar sadece arkadaşlarınız aozel hazırlanmış komik kısa mesajlarEsprili bir Gunaydın icin sayfamızdaki mesajları kullanabilirsiniz ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Gunaydın Mesajları Kısa Komik Gunaydın sizlere kısa ve komik Gunaydın mesajları derledik beğeneceğinizi umduğumuz en guzel ve komik Gunaydın Mesajları sayfamızda sizlerle Gunaydınnn başımın belası, yazsam suc yazmasam suc ama kalk artık tatlımmmmm Dun gece gene aklımda sen vardın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
297
Arkadaşalrınızla paylaşacağınız en komik gunaydın mesajları sizlerle ALT :wwwupluploadsgunaydinmesajlari4441gunaydinmesajlari4441ALT Cabuk kalkmassan kafandaki bitler istifa edecekHadi Kalk Artık Gunaydın Arkadaşım Bir şairinde bir mısrasında dediği gibi sabah oldu ne uyuyorsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Komik gunaydın mesajları Kalk artık yata yata yatağı curuttun garanti kapsamı dışında kalacak yatak kullanıcı hatası diye Gunaydın Gunaydın gunaydın haydi kalk uyann gel katıl bize gir aramıza bir fırca bir macun her yemekten sonra Yata yata bitleri oldurdun, kalkta rahatca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Sevgiliye Gunaydın Mesajları Komik Sevgilinize esprili ve komik bir şekilde gunaydın demek istiyorsanız aşağıdaki mesajlar tam sizlere gore arkadaşlarFacebook sayfalarında ve diğer tum sosyal ağlarda yada telefonunuzda sevgilinize komik bir Gunaydın demek istiyorsanız işte sizler icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,500Konular
982,594Mesajlar
30,358Kullanıcılar
jackgragassSon üye
Üst Alt