Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Günaydın Mesajları Facede

Günaydın Mesajları Facede
0
125

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Facede Günaydın Mesajları

Facebook sayfalarına özel Günaydın MesajlarıSevdikleirnize Facebook sayfanızdan aşağıdaki günaydın mesajları ile günaydın demeye ne dersiniz arkadaşlarEmin olun en güzel günaydın mesajlarını sizler için derledik

ALT :wwwlarcomupluploadsgunaydin25433gunaydin25433ALT

Gün Daha Başladı Elimde Simit Nehir Aldımda Sen Sabahın Kör Noktasında ismin Aklımda Günaydın olsun Sana Bu Can Sana feda…

Günlerimin ışığı gecelerimin yıldızısın sabahlarımın güneşi gecelerimin ay ’ısın sabahlarımın günaydını gecelerimin dumanısın Günaydın Sevgilim

Günün okumuş olsun bugün benden sana bir hediye olsun günaydınlar

Merhaba hayata merhaba! Uyandım aşkımın adıyla bu yeni sabaha, haydi sende kalk birtanem beni yalnız vazgeçme… Günaydın aşkım, sağol sanada

Güneş kadar parlak, gözlerin kadar hoş, sözlerin gibi kusursuz bir güne merhaba demek için bütün zamanı günaydın

Yeni bir güne seninle yaşamanın vericeği moralle başlıyorum ve bugünüde 24 saat seni düşünerek geçirecegim bebeğim günaydın

Sabahın bütün güzel renkleri odana dolsun, hayatın tatlı, günün açık fikirli olsun sevgilim

Yaşanacak tüm senelerin üzerinde ismin, tüm günlerin üstünde ise gözlerin yazılı sevgilim günaydın olsun sana

Bir rüyanın gerçeğe dönüştüğü en tatlı halisin sevgilim günaydın

Birgün gözlerine bakıp günaydın dersem, gözlerini açtığında güneş o zaman doğmuş demektir

Güneşi senin için ben uyandırdım, belki yanında değilim fakat sana sevgimi yolladım, günaydın bebeğim *

858,507Konular
982,817Mesajlar
30,627Kullanıcılar
GolfddaySon üye
Üst Alt