iltasyazilim
FD Üye
Günaydın Mesajları Kısa
Facebook sayfalanızda kullanmanız için sevdiklerinizde hoş bir günaydın demeniz için yepyeni Günaydın mesajları derledik beğeneceğinizi umduğumuz şahane Günaydın Mesajları sizler için sayfamızda
Günaydın Hayatımın anlamı Günaydın gözümün Nuru Günaydın birtanem
Günün gününden güzel geçsin Günaydın Arkadaşım
Bu gün herkese hayır ve refah getirsin tüm sevdiklerimize Günaydın
Iri bir Günaydın dostlarımaKucak dolusu Sevgiler ve saygılar
Günaydın canlar gününz güzel geçsin
Günaydın Gülümseyin hayata karşısında gülümseyin kötülüklere aleyhinde gülümseyin Güzel güne
Günaydın sevgilim, bu sabah doğan güneş değin günün okumuş olsun
Günaydın kalbimin orta yerindeki bir tanecik sevdiğim en iyi arkadaşım
Günaydın üzüntü adası, ben duygu gemisi, sabahın ilk ışıklarıyla demir attım kıyılarına, hadi uyan aç gözlerini bak ne diyo gemideki ses; Seni Seviyorum
Bu sabahtan mavi bulutları avucuna, mutlulukları kalbine, sevgimi usulca kalbine bırakıyorum Seni seviyorum günaydın sevgilim
Sabahları uyanıp yüzüne çarptıgın herbir su damlası benden sana günaydın öpücüğü olsun aşkım
Günaydın sevgilim, güneş ve mavi gökyüzü yoldaşın olsun bugün rüzgarla arkadaş, denizle sevgili ol
Bir yanımda olduğun vakit parlak yeryüzü bundan başka güneş doğdu süre Günaydın
Uyan aklına geleyim, güneş olup sarayım, rüzgar olup okşayayım tenini günaydın herşeyim
Aşkım hergün seninle uyanmak istiyorum lakin uzaksın yanımda olmasanda yüreğimdesin günaydın birtanem
Sende olmasan benim günümü kim aydınlatırdıGündüz güneşim gece ay ’ım Günaydın
Günaydın meleğim günaydın günümün güneşi Günaydın güzel gözlüm güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın
Seni çok seviyorum birtanem günün açık fikirli olsun
Küçük bi günaydındır ara sıra yürekleri uçuran, minik bi günaydındır bazen insanı göklere ulaştıran, bu da bi sevgiliye günaydın
Sabahleyin gözlerimi açıp seni izlemek ,dudaklarına öpücük kondurarak kaldırmak isterdim aşkitom
Günaydın mavi dünyam, günaydın ak meleğim, günaydın hayatımın anlamı aşkım
Günaydın bitanesi yeni doğan her gün umutlarımızın senedi olsun
Günaydın arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun
ALT :wwwlarcomupluploadsgunaydin174562gunaydin174562ALT *
Facebook sayfalanızda kullanmanız için sevdiklerinizde hoş bir günaydın demeniz için yepyeni Günaydın mesajları derledik beğeneceğinizi umduğumuz şahane Günaydın Mesajları sizler için sayfamızda
Günaydın Hayatımın anlamı Günaydın gözümün Nuru Günaydın birtanem
Günün gününden güzel geçsin Günaydın Arkadaşım
Bu gün herkese hayır ve refah getirsin tüm sevdiklerimize Günaydın
Iri bir Günaydın dostlarımaKucak dolusu Sevgiler ve saygılar
Günaydın canlar gününz güzel geçsin
Günaydın Gülümseyin hayata karşısında gülümseyin kötülüklere aleyhinde gülümseyin Güzel güne
Günaydın sevgilim, bu sabah doğan güneş değin günün okumuş olsun
Günaydın kalbimin orta yerindeki bir tanecik sevdiğim en iyi arkadaşım
Günaydın üzüntü adası, ben duygu gemisi, sabahın ilk ışıklarıyla demir attım kıyılarına, hadi uyan aç gözlerini bak ne diyo gemideki ses; Seni Seviyorum
Bu sabahtan mavi bulutları avucuna, mutlulukları kalbine, sevgimi usulca kalbine bırakıyorum Seni seviyorum günaydın sevgilim
Sabahları uyanıp yüzüne çarptıgın herbir su damlası benden sana günaydın öpücüğü olsun aşkım
Günaydın sevgilim, güneş ve mavi gökyüzü yoldaşın olsun bugün rüzgarla arkadaş, denizle sevgili ol
Bir yanımda olduğun vakit parlak yeryüzü bundan başka güneş doğdu süre Günaydın
Uyan aklına geleyim, güneş olup sarayım, rüzgar olup okşayayım tenini günaydın herşeyim
Aşkım hergün seninle uyanmak istiyorum lakin uzaksın yanımda olmasanda yüreğimdesin günaydın birtanem
Sende olmasan benim günümü kim aydınlatırdıGündüz güneşim gece ay ’ım Günaydın
Günaydın meleğim günaydın günümün güneşi Günaydın güzel gözlüm güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın
Seni çok seviyorum birtanem günün açık fikirli olsun
Küçük bi günaydındır ara sıra yürekleri uçuran, minik bi günaydındır bazen insanı göklere ulaştıran, bu da bi sevgiliye günaydın
Sabahleyin gözlerimi açıp seni izlemek ,dudaklarına öpücük kondurarak kaldırmak isterdim aşkitom
Günaydın mavi dünyam, günaydın ak meleğim, günaydın hayatımın anlamı aşkım
Günaydın bitanesi yeni doğan her gün umutlarımızın senedi olsun
Günaydın arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun
ALT :wwwlarcomupluploadsgunaydin174562gunaydin174562ALT *