Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Günaydın mesajları ve sözleri

Günaydın mesajları ve sözleri
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Günaydın mesajları ve sözleri günaydın mesajları resimli günaydın mesajları resimli şekilli şekilli yazıları Günaydın im günaydıııngunaydinmesajlarivesozleri5c55649fc3a5dalt Günaydın, parlak ülkemin parlak yüzleri günaydıııın Günaydın iyi sabahlar, Okadar hoş uyuyorsun oysa, Güya bulutlar üzerinde, Uyan sevgilim sabahleyin oldu Kalk ta kocana kahvaltı hazırla Seni uyandırmak istemem, Elinden yemek çok güzel, Sen bir dahisin, Kahvaltımı rengarenk yapıyorsun, Yemesen de yanımda otur, Bırak çayımı ben koyarım, Sen birtanem karşımda otur, Tayin sizde ey idare Hortumları kesin diye Lüzum kalmasın vergiye Günaydın efendiler günaydın günaydın yüreğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan günaydın günaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gösteren uç yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam günaydın günaydın yatağımda rüyalarım işimde hülyalarım soğuk kış günlerinde sımsıcak saran ılık, ılık damarlarımda akıcı can suyum günaydın günaydın bahar kokulum, kır çiçeğim nefesim, gözüm her şeyim günaydın günaydın CANÖZÜM aç gözlerini rüyadan sonra birincil beni gör herşeyden önce al bu tatlı buse sanadır sana günaydın günaydın günaydın canım Günaydın; benim yıkık dökük gönlümün sultanı, Günaydın; dost bağımın gonca gülü, Günaydın; Süreyya yıldızım, Günaydın: ay yüzlüm, Günaydın; canımın cananı, Günaydın… Günaydın,günaydın Artı düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha beygir Ve hatta, Ve hatta Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi tıpkı renk renk Bil oysa 7 renkten oluşan renk Beyazdır Ve tebessüm etmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır! Önce kendime Sonradan evime Sonradan evimdekilere daha sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın Elini verene Gözünü değdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydın Günaydın sabahımı aydınlatan güneşim Dur gitme Söylenmemiş sözler var suskun dudaklarımda Çığlıklarımda hapsettiğim Tomurcuk tomurcuk sevgilerim çatlamaya hazır Yeni baştan yaşanacak sevdalar yüreğimde Günaydınım Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Her Zaman sana dürüst baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın Güneş, doğmadan önce doğar kendine Önce ısıtır kendini Güneşim gibisin önce bana doğuyorsun günaydıııııııın Hadi bakalım başka günaydın mesajları üreten arkadaşlardan bekliyoruzgunaydinmesajlarivesozleri5c55649fc3a5dalt  

858,497Konular
982,555Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt