Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gunaydın mesajları yeni - Gunaydın sozleri

Gunaydın mesajları yeni - Gunaydın sozleri
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
En guzel Gunaydın sozleri 2019

Eşinize,sevdiklerinize,dostlar ınıza,Ailenize En guzel Gunaydın mesaj ve sozleri

♥Herkez meydana toplanmış guneşin doğmasını bekliyor, kalbin o kadar guzel ki sevgilim, herkez guneşin doğmasını beklerken, guneş ise senin uyanmanı bekliyor, gunaydın sevgilim

♥Bir opucuk goderiyorum sevgilim hadi kalk uyan, bir nefes kadar yanındayım ellerini tutuyorum, sana sarılıyorum sevgilim, gunaydın

♥Birgun gozlerine bakıp gunaydın dersem, gozlerini actığında guneş o zaman doğmuş demektir

♥Guneşi senin icin ben uyandırdım, belki yanında değilim ama sana sevgimi yolladım, gunaydın bebeğim

♥Dostluk ne sadaka nede soz ister, dostluk yurek harbilik cesaret ister, yureği guzel dostum gunaydın

♥Gunaydın dunyanın en tatlı bebeğine, seni seviyorum aşkım gunaydın

♥Haydi kalk uyan, bir guluş savur etrafına kıskansın seni guneş

♥huzunlu derin bi gecenin ışıltısından doğan sabaha senle merhaba demek dunyayı parlayan guzelliğinle aydınlatmak gozlerini acıp dunyayı gulduren bitanecik bebişimeee sevgi dolu gunaydınlar gunum senle olsun bi tanem

♥Gunaydın; benim viran gonlumun sultanı Gunaydın; dost bağımın gonca gulu Gunaydın; Sureyya yıldızım Gunaydın: ay yuzlum Gunaydın; canımın cananı Gunaydın…

♥ Gunaydıngunaydın Pozitif duşun bugun Once gulumse Sonra gul Kahkaha at Ve hatta Ve hatta Katıla katıla Gul korkma Siyah renk gidecek once Gunun pozitifleşecek Gokkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır Ve gulmek bulaşıcıdır Haydi bulaştır!

♥ Once kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı actığımda Bana değen ne varsa Yureğimle beynim arası Cizgi derinliğince Gunaydın

♥ Elini verene Gozunu değdirene Sozunu diyene Diyemeyene Sevgimi gorene Goremeyene Gunaydın

♥ Gunaydın sabahımı aydınlatan guneşim

♥ Dur gitme Soylenmemiş sozler var suskun dudaklarımda Cığlıklarımda hapsettiğim Tomurcuk tomurcuk sevgilerim catlamaya hazır Yeni baştan yaşanacak sevdalar yureğimde Gunaydınım

♥ Yere duşen yağmur damlaları Kalbine inecek guneşi engellemesin Guneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Guneş guzellikler getirsin Gunaydın

♥ Gunaydın iyi sabahlar Okadar guzel uyuyorsun ki Sanki bulutlar uzerinde Uyan sevgilim sabah oldu Kalk ta kocana kahvaltı hazırla Seni uyandırmak istemem Elinden yemek cok guzel Sen bir dahisin Kahvaltımı rengarenk yapıyorsun Yemesen de yanımda otur Bırak cayımı ben koyarım Sen birtanem karşımda otur

♥ Gorev sizde ey idare Hortumları kesin diye Gerek kalmasın vergiye Gunaydın beyler gunaydın

♥ Gunaydın yureğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan gunaydın

♥ Gunaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gosteren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam gunaydın

♥ Gunaydın yatağımda ruyalarım işimde hulyalarım soğuk kış gunlerinde sımsıcak saran ılık ılık damarlarımda akan can suyum gunaydın

♥ Gunaydın bahar kokulum kır ciceğim nefesim gozum her şeyim gunaydın gunaydın CANOZUM

♥ Ac gozlerini ruyadan sonra ilk beni gor herşeyden once al bu tatlı buse sanadır sana gunaydın gunaydın gunaydın canım