Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gunce koral hayat aşktan gecer şarkı sozleri

Gunce koral hayat aşktan gecer şarkı sozleri
0
167

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gunce koral hayat aşktan gecer sozleri
Gunce koral hayat aşktan gecer şarkısı

Birşeyler var aramızda
Adını hala koyamasam da
İcimde bir telaş
Hissetmek icin yaklaş

Bir bakışınla tutuşur tenim
Kac ezber bozar gozlerim
İcimde bir telaş
Hissetmek icin yaklaş

Hadi kur kalbinin saatini
Sevişerek uyandır her sabah beni

Hayat aşktan gecer
Korkma dokun bana
Sen bir adım gel
Ben durmam akarım sana

Hayat aşktan gecer
Sarıl masallara
Farzet bu ilk defa
Kendin bırak, tutma

Similar threads

Günce Koral Hayat Aşktan Geçer Şarkısının Sözleri günce koral hayat aşktan geçer günce koral yaşam aşktan geçer sözleri Yeni parlamaya başlayan genç şarkıcılardan Günce Koral'ın seslendirdiği Yaşam Aşktan Geçer şarkısının sözlerini merak edenler için paylaşmak istiyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Gunce koral kırık karne şarkısı Gunce koral kırık karne sozleri Sozmu dokundu sileceksin Kem gozmu baktı gececeksin Ele veriyor insan kendini Tanırım acının tarifini Ruh tenden ustun bileceksin Zor melankoli sececeksin İşi biliyor aşk doğalında Seni deniyor olmalı hayatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,496Konular
981,834Mesajlar
29,881Kullanıcılar
namessizSon üye
Üst Alt