Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gunce koral ilac şarkı sozleri

Gunce koral ilac şarkı sozleri
0
128

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gunce koral ilac sozleri
Gunce koral ilac şarkısı

Kendine Yeni Bir Sayfa Ac Yada Otur Golgenle Dalaş
Kucuk Zaferlerin Ayrılık Bana En iyi ilac
Ben Kendimi Dayanıklı Bilirdim Ama Sende Olan Sabrımıda Yitirdim
Hani insan Ara Sıra Huzur ister Ya Ne Huzur Ne Sukunet Var Yanımda
Artık Uzun Cumleler Kurmuyorum Kısaca Bu Hikayede Esas
Adamı Aramıyorum Kendine Yeni Bir Sayfa Ac
Yada Otur Golgenle Dalaş Kucuk Zaferlerin Senin
Olsun Ayrılık Bana En iyi ilac

Similar threads

Günce koral ilaç sözleri Günce koral ilaç şarkısı Kendine Yeni Bir Sayfa Aç Yada Otur Gölgenle Dalaş Minik Zaferlerin Ayrılık Bana En iyi ilaç Ben Kendimi Dayanıklı Bilirdim Fakat Sende Olan Sabrımıda Yitirdim Hani insan Ara Sıra Kolaylık ister Ya Ne Rahat Ne Sukunet Var Yanımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Günce Koral Ilaç Şarkısı Sözleri günce koral ilaç şarkısı sözleri günce koral hap günce koral hap sözleri Yeni albümüyle müzik severlerin karşısına meydana çıkan Günce Koral'ın seslendirdiği Ilaç şarkısının sözlerini sizlerle paylaşmak istiyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Gunce koral hayat aşktan gecer sozleri Gunce koral hayat aşktan gecer şarkısı Birşeyler var aramızda Adını hala koyamasam da İcimde bir telaş Hissetmek icin yaklaş Bir bakışınla tutuşur tenim Kac ezber bozar gozlerim İcimde bir telaş Hissetmek icin yaklaş Hadi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Gunce koral kırık karne şarkısı Gunce koral kırık karne sozleri Sozmu dokundu sileceksin Kem gozmu baktı gececeksin Ele veriyor insan kendini Tanırım acının tarifini Ruh tenden ustun bileceksin Zor melankoli sececeksin İşi biliyor aşk doğalında Seni deniyor olmalı hayatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
mustafa sandal karizma albumu şarkı sozleri Mustafa Sandal Karizma A canım cabuk huylandın Huyum kurusun dayanacaktın bana biraz daha Azıcık daha sabredecektin En son numaramı gostermeye fırsat vermedin bana Tam tersime yol aldın Sut liman denizlerde Demek ki boş yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt