Aktüel Dizi Oyuncuları Ne Değin Kazanıyor? dizi oyuncuları ne kadar kazanıyor oyuncular ne değin kazanıyor 2011 dizi oyuncuları 2011 hazal kaya hazal kaya bölüm başına alıyor Ekranlarda son zamanlarda oynayan yerli diziler reyting rekorları kırıyorDizelerin baş bayan oyuncularının birim başına ne dek kazadığını biliyormusunuz?Bakın hangi meşhur hoş oynadığı dizilerde birim başına ne değin para kazanıyormuş: 1548653195 1548653195 gunceldizioyuncularinekadarkazaniyor5c4e92909b82dpnggunceldizioyuncularinekadarkazaniyor5c4e92909b82dpng gunceldizioyuncularinekadarkazaniyor5c4e92909b82dpng Müthiş Asır’da Hürrem Sultan’ı canlandıran Meryem Sahra Uzerli ile bölüm başı 10 bin, Wilma Elles ile 5 bin TL’ye anlaşan yapımcılar, yerli yıldızların astronomik ücretlerini aşağıda çekmeye çalışıyor Yerli bayan oyuncular bölüm başına aldıkları ücreti artırınca üretim şirketleri çareyi yurt dışından oyuncu aktarma etmekte buldu Bunun son örneği ise ‘Mükemmel Asır’da ’Hürrem Sultan’ı canlandıran Alman asıllı Türk oyuncu Meryem Sahra Uzerli (27) ile “O Kadar Bir Geçer Vakit oysa dizisinde Caroline’i oynayan Wilma Elles(27) oldu İki Alman asıllı oyuncunun, Beren Saat ve Tuba Büyüküstün gibi oyuncuların tersine rol aldıkları dizilerden birim başına akla yatkın rakamlar kazandığı ortaya çıktı Meryem Uzerli birim başına 10 bin TL ayda ise 40 bin TL kazanırken Wilma Elles’in ise haftalık 5 bin TL aylık 20 bin TL aldığı öğrenildi Ailesini bırakıp İstanbul’a gelen Meyem Sahra Userli’ye yapımcı şirket TİMS’in bununla birlikte Cihangir’de kiralık üstelik konut tuttuğu öne sürüldü Buradaki şöhretleri doğru yabancı basının da dikkatini çeken Meryem Userli ve Wilma Elles yaptıkları röportajlarda Türkiye’yi yere göğe sığdıramıyor Wilma Elles bir Alman tv kanalına yaptığı röportajda “İstanbul’da kendimi evimde gibi hissediyorum, burada cümbür cemaat beni çok seviyor derken Meyem Uzerli de bir söyleşisinde “İnsanların beni ‘Lokum gibi kızsın’ diyerek sevmelerine çok şaşırıyorum demişti Yerli kadın oyuncular cep yakıyor! Beren Saat birim başına: 35 bin TL Tuba Büyüküstün bölüm başına: 30 bin TL Özgü Namal birim başına: 30 bin TL Bergüzar Korel bölüm başına: 25 bin TL Cansu Akarsu birim başına: 20 bin TL