Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Güncel Driver / BIOS / Firmware | Bölüm Kuralları

Güncel Driver / BIOS / Firmware | Bölüm Kuralları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Driver (Sürücü) isteğinde bulunmadan önce lütfen şu kurallara göz atalım
•Hangi İşletim Sistemini Kullandığınızı Belirtiniz
•Sürücüsünü İstediğiniz Donanım Nedir? (Ekran Kartı,Ses Kartı vb)
•Kartın Markası ve Modeli(Örn : Asus P5LD2SE)
•Konu Açmadan Önce Sabit Konulara ve Bölüm İndexine Göz Atınız

Driver Paylaşımlarınızda Dikkat Ediceğiniz Kurallar ; • Konularda reflink vermek, virüslü dosya paylaşmak yasaktır Bu tip konu açanlara gerekli ceza verilecektir
• Forumun Genel Kuralları bu bölümümüzdede geçerlidir

Similar threads

Driver (Sürücü) isteğinde bulunmadan önce lütfen şu kurallara göz atalım •Hangi İşletim Sistemini Kullandığınızı Belirtiniz •Sürücüsünü İstediğiniz Donanım Nedir? (Ekran Kartı,Ses Kartı vb) •Kartın Markası ve Modeli(Örn : Asus P5LD2SE) •Konu Açmadan Önce Sabit Konulara ve Bölüm İndexine Göz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Driver (Sürücü) isteğinde bulunmadan önce lütfen şu kurallara göz atalım •Hangi İşletim Sistemini Kullandığınızı Belirtiniz •Sürücüsünü İstediğiniz Donanım Nedir? (Ekran Kartı,Ses Kartı vb) •Kartın Markası ve Modeli(Örn : Asus P5LD2SE) •Konu Açmadan Önce Sabit Konulara ve Bölüm İndexine Göz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt