Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güneş sistemindeki gezegenlerin isimlerini yazarmısınız acaba
güneş sistemindeki gezegenlerin isimlerini yazarmısınız acaba Merhaba MekanıGüneş sisteminde yer alan gezegenlerin isimlerini acaba yazabilirmisiniz bu sayfaya?
8 adet cennet kapısının adlarını yazarmısınız Selamlar hanımlar 8 adet cennet kapısı olduğu söyleniyor Acaba bu kapıların isimlerini yazabilirmisiniz, bilgi varmı?
rihannanın söylediği bütün şarkıları yazarmısınız Rihannanın şarkılarına bayılıyoum fakat bu hayranlık yeni yeni başladı Benim içib bu sayfaya onun söylediği bütün şarkıları yazabilirmisiniz acaba?Teşk
voleybol oyun kurallarını yazarmısınız acaba ? Merhaa melekleri şu sıralar voleybola merak saldım, en ince ayrıntısına kadar öğrenmek istiyorum nasıl oynanıoyr falanBana voleybol oyun kurallarını yazabilirmisiniz acaba ?
HTC One V cep telefonu nasıl bir telefon özelliklerini yazarmısınız HTC telefonları fazla beğeniyorum One V modeli çok ilgimi çekiyor Acaba bu telefonun teknik özelliklerini bu sayfaya yazarmısınız?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.