Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güneşi gördüm filminin çekimlerine başlanıyor!

Güneşi gördüm filminin çekimlerine başlanıyor!
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Güneşi gördüm filminin çekimlerine başlanıyor! Yönetmen olarak birincil sinema filmi Beyaz Melekile izlenme rekorları kıran Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi Güneşi Gördümün çekimlerine, 22 Eylülde başlanacak Yapımcılığını Murat Tokat'ın üstlendiği, dağıtılmış sosyal kategorideki çocukların dramını anlatacak filmde, 6 çocuk üzerinden yola çıkılarak zorda kalan milyonlarca çocuğun sessiz çığlıklarına kulak veriliyor Yaşanan bütün olumsuzluklara karşın umut kapısını hep açık tutan filmin kahramanları, gerçek hikayelerden yola çıkarak sinema perdesinde hayat bulacak Çekimleri Türkiye'de ve yurt dışarıda birkaç ülkede yapılacak filmde, Mahsun Kırmızıgül'ün yanı sıra Hande Subaşı, Demet Evgar, Şerif Sezer, Yıldız Kültür, Emre Kınay, Murat Ünalmış, Altan Erkekli, Cemal Toktaş, Alper Kul, Buğra Gülsoy, Macit Sonkan, Menderes Samancılar, Yiğit Özşener, Başarı Ergin, Sarp Apak, Erol Günaydın, Deniz Oral, Ali Sürmeli, Cezmi Baskın, Ümit Okur, Itır Esen, Kamil Sönmez, Cihat Tamer, Ali Tutal, Nurseli İdiz, Gülhan Tekin, Cem Aksakal ve Pelin Çalışkanoğlu'nun da arasında bulunduğu oyuncular rol alacak  

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt