Güneşin Kızları Haluk MertoğluEmre Kınay Kimdir? 53426 53426 gunesinkizlarihalukmertogluemrekinaykimdir5c5a4fe590c92gunesinkizlarihalukmertogluemrekinaykimdir5c5a4fe590c92 400 600 Güneşin Kızları Haluk MertoğluEmre Kınay Kimdir? emrekinaygunesinkazlarijpg53426 Güneşin Kızları Haluk MertoğluEmre Kınay Kimdir? emrekinaygunesinkazlarijpg53426 Ben Emre Kınay, 1970 yılında İstanbul’da doğdum Ilk, orta, lise eğitimimi KÇekmece’de tamamladım 1990 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü kazandım ve kaydoldum 1992 yılı itibariyle hocam Zeliha Berksoy’un davetiyle Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda oyunculuk yaşamıma profesyonel olarak başladım 1995 yılında Konservatuvardan mezun oldum Bakırköy Belediye Tiyatroları’ndaki görevim halen devam etmekte Tiyatro’nun yanına 1997 yılından beri televizyon ve sinema filmlerinde oyunculuk yapmaktayım Bunun yanına Konservatuvar eğitimim sırasında çocuklarla başlayan eğitimciliğim de aralıklarla halen devam etmekte MSÜ Devlet Konservatuvarı’nda başladığım Yüksek Lisans eğitimimi de çabuk safhasında durdurmuş bulunuyorum Ilk fırsatta tezimi vererek doktora yapmak birincil hedefim 2005 yılı mart ayı itibariyle “Duru Tiyatroyu kurdum Halen “Duru Tiyatronun ilk oyunu “Kara Sohbet in temsillerine devam etmekteyim ugüne değin tahsis aldığım yapımlar aşağıdadır; Emre kınayın oynadığı Tiyatro Lourcine Sokağı Cinayeti Yönetmenekcan Koşar Düğün Kağıdı Yönetmen: Pekcan Koşar Ayyar Hamza Yönetmen: Turgay Kantürk Barıştırma Yönetmen: Işıl Kasapoğlu Antigone – Yönetmen: Robert Sturua Sınır Yönetmen: Emre Kınay Simyacı Yönetmen: Mehmet Ulusoy (Dostlar Tiyatrosu prodüksiyonu Avni Dilligil En İyi Muavin Erkek Oyuncu Ödülü) Bozuk Armoni Yönetmen: Müşfik Kenter Ölümsüzler Yönetmen: Murat Karasu MaryMary Yönetmen: Müşfik Kenter Emre Kınay (Afife Jale Ödülleri En iyi Erkek Oyuncu adayı) İkinci caddenin Mahkumu Yönetmen: Emre Kınay (Afife Jale Ödülleri En iyi Erkek Oyuncu adayı) Lütfen Kızımla Evlenir misiniz?: Yönetmen: Burak Karaman Hudut Yönetmen: Emre Kınay Kara Sohbet : Yönetmen: Özlem Bigat Baril (Duru Tiyatro Prodüksiyonu) Hem TRT’de “Yol Geçen Hanı ve Kanal D’de “Sen Gidince adlı bir yarışma programında sunuculuk Emre kınayın oynadığı Oynadığı Diziler Karamel İki Aile Tutsak Şehrin İnsanları İstanbul Şahidimdir Berivan Yılan Hikayesi Yeditepe İstanbul Emre kınayın oynadığı Oynadığı Sinema Filmleri Dün Gece Bir Rüya Gördüm Kurtlar İmparatorluğu İnşaat Yüzleşme
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.