Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

güney korenin tarihi ve turistik yerleri

güney korenin tarihi ve turistik yerleri
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
güney korenin tarihi ve turistik yerleri , gangnam baştan sona güney koryee ilgimiz arttıBu yıl içinde arkadaşlarla bir yolculuk planlıyoruz ve güney korenin gezilecek yerlerini sizden öğrenmek istiyoruzguneykorenintarihiveturistikyerleri5c59bb787fdbdalt  

Similar threads

güney korenin en ünlü yemekleri neler Gangnam style sağolsun, Psy sağolsun, Güney Koreye aşırı bir alaka duymaya başladıkNeresidir, nasıl bir yerdir, ne yer ne içerler Ben de güney korenin yemeklerini merak ediyorumGerçi uzakdoğunun neler yediğini biliyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
güney korede hangi bayramlar kutlanıyor Gangnam style şarkısının ardındaki güney koreye bir merak saldım sormayın gitsinguneykoredehangibayramlarkutlaniyor5c59dfe0e20f4pngalt :D:D :D:D :D:D Acilen araştırıyorum da güney korede hangi bayramlar kutlanıyor acaba ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
güney kore kültürü hakkında data verirmisiniz acaba ? Gangnam tamamen güney koreyi öğrendik vallaguneykorekulturuhakkindabilgiverirmisinizacaba5c59c67e3d0b8alt Ben sizden güney kore kültürü hakkında data istiyorum mümkünseguneykorekulturuhakkindabilgiverirmisinizacaba5c59c67e3d0b8alt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Gangnam Nedir ? Neresidir ? Bu konu gangnam needir neresidir hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, son günlerde hangi kanalı açsak haberlere varana değin bir Gangnam Style klibiyle karşılaşıyoruzgangnamnedirneresidir5c591c2eb187cpngalt :D:D :D:D :D:D Bana kadar gayet başarılı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
PSY'nin Gentleman Klibi Yasaklandı! Bu sayfa; PSY'nin Gentleman Klibi Yasaklandı haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, geçen yıl çıkarttığı Gangnam Style şarkısıyla fenoman olan PSY yeni klibiyle de rekora koşuyor Video paylaşım sitelerinde 24 saatte 20 milyon kere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,340Kullanıcılar
cim_3444Son üye
Üst Alt