iltasyazilim
FD Üye
takriben 6 gün önce ayrıldık diğer konumda da belirttim yazın sözlenecektik ne yapsam barışmıyor 1 yıllık ilişki lakin kızın her ilklerini yaşadığı kişi benim çok hoş bir ilişkiydi ama o kadar yıprandı öyle yoruldu ki artık benden vazgeçti hayatıma çeki harmoni vermeliyim dedi barışmak için çok dil döktüm telefonda olmaz dedi seni hayatımdan çıkarıcam muhakkak gelme çıkma karşıma ben seni sevmiyomusum alışıkmışım sana dedi beni vazgeçirmeye hayatından çıkmamı saglamak istiyo fazla kavgalı bana lakin daha karşısına çıkmadım 7 niisanda sınavları başlıyor 11inde bitiyor bittiği gün memleketine gidecek yani 11ine kadar karşısına çıkma şansım değil sizce memleketine gitsemmi konuşmaya yoksa ordan döndüğünde bir video hazırlamaya karar verdim cümbür cemaat birer sözcük ediyo birleştiriyosunuz falan vardı evlenme teklifi gibi o videoyu yapıcam sonradan yurdunun önüne mumlardan yürek yapıcam o videoyu izler izlemez havai fişek patlatıcam sizce nasıl olur ? fakat daha 17 gün var sizce kafasını dagıtıp beni unutur mu şuan fazla mutluyum gülüyorum resmen gülüyorum diyo faceye fotograflar falan atıyo sizce ben napayım lütfen asistan olun