Günlüğe Bakın ( 14 ila 40 Yaşa Dek Isteği) 14 yaşımdayken, bir gün bir sevgilim olmasını umuyordum 16 yaşıma geldiğimde bir sevgilim oldu lakin ilişkimizde coşku yoktu Ben de heyecan verici bir sevgili bulmak için onu terk ettim Üniversitede oldukça heyecan verici bir kızla tanıştım Fakat o da fazla duygusaldıDurmadan ağlıyor ve onu bırakırsam kendini öldürmekle korkutma ediyorduBen de daha kendi halinde bir kız bulmak için onu terkettim 25 yaşındayken, kendi halinde basmakalıp bir kızla çıkmaya başladım Ama çok sıkıcıydı Beni heyecanlandırıp şaşırtmıyordu,kendi de hiçbir şeyden heyecanlanmıyordu Ben de daha maceracı bir kız bulmak için onu terkettim 28 yaşıma gelince daha maceracı bir kız buldum Fakat onunla da yürümediOradan oraya saldırıyor ne istediğini bilmiyordu Evet,herşeyi sınamak isteyen biri iyi sayılabilir ama insanın ara sıra, gideceği yönü de bilmesi gerekli Ve ben de,hayattan ne istediğini haberdar olan bir kız bulmak için onu terkettim 31 yaşında, ne istediğini haberdar olan ve ayakları yere basan bir kızla evlendim Evet elbette ne istediğini biliyordu,boşandığımızda bütün mal varlığımı istedi ve aldı Acilen 40 yaşındayım ve tek istediğim BİR SARIŞIN !