Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Günlük:)

Günlük:)
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Günlük Kadının Günlüğüne yazdıkları: Bugün üç yıl bitti Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü değin mutluyum Tanrım, onu ne dek seviyorum bir erkek,cazibeli, yakışıklı, halden anlayan,iyi kalpli, her şey var Bugün Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin En sevdiği yemek yemek olan pastırmalı Kurufasulye ile pilav yapıyorum Pişti, demleniyorBanyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim Yemekten sonradan, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız Eve geldi sonunda Beni öpüşü azıcık soğuktu, aklı başka yerde güya Aman Tanrım, yahut? Tüm cilvelerime karşın, bana yanaşmadı Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum, ağzında birşeyler Geveledi Yemekte birazcık keyfi yerine kazanç gibi oldu, fakat hala dalgın,hala uzakta,hala kabuğuna çekilmiş Illaki ÖTEKİNİ düşünüyorBenden genç mi acaba? İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın? Şöminenin aleyhinde şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım 'neyin var?' diye sordum Gülümsedi, zoraki bir gülüş, acı dolu, uzaklık doymuş 'Yok birşeyim' diye geçiştirdi O gürül gürül yanan aşkın bu dek çabuk biteceğine inanamıyorum, daha dün bana ebediyete dek benimle elde etmek istediğini söylüyordu Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bileBelki de kilo alıyorum Fazla mu vır vır yapıyorum? Elini tuttum Elimi okşadı,ama eller uyuşmuş, parmak uçları soğuk Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan Kendimi kandırmaktan diğer bir şey değil bunlar BittiBitttiBitti Tanrım, ölmek istiyorum Kendimi son kez onun kollarına attım Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım Kocanın Günlüğüne yazdıkları : Öff be, GALATASARAY yeniden yenildi Lakin, kuru fasülye güzeldi​  

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,739Kullanıcılar
Üst Alt