Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Günseli Deniz Ağla şarkı sözü

Günseli Deniz Ağla şarkı sözü
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Günseli Deniz Ağla şarkı sözü Günseli Deniz Ağla şarkı sözleri Günseli Deniz Ağla şarkısının sözü Son dönemlerin popüler şarkıcılarından biri olan Günseli Deniz'in sevilen şarkısı Ağla şarkısınımn sözlerini bu yazımızda sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler 1549250045 1549250045 gunselidenizaglasarkisozu5c57ae014bf66gunselidenizaglasarkisozu5c57ae014bf66gunselidenizaglasarkisozu5c57ae014bf66 Ne günahım varmış da sen çıktın karşıma Aslında değmez sana, bu sözler bile pozitif Git bundan böyle zorlaştırma, bak bitti sonunda Yerin değil buralarda nefes harcama nafile Anlayana benim aşkım, anlayana Senle bir hayaldi, geldi geçti canım Ben boşverdim… Sen ağla acilen, sen ağla (Kaybettin) Ağla, artık sen anla (Mahvettin) Ağla, şu anda sen ağla (Kaybettin) Ağla, artık sen anla Ben boşverdim… Hemen soranlara masumu oynarsın Ne gördün ne de duydun, ön saflar inansın Inkar et daima, çamur beygir izi kalsın Dönüş değil mücâdele, bari gururun kalsın Sen ancak her lafınla, her anınla yalansın Bu son yalvarışın, artık son yanlışın Geçti benden, geçti Aşk denen şeye çok ağladım, artık bitti Geldi, vakti geldi sonunun Vazgeçtim senden Ben boşverdim  

858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt