Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gunseli Deniz Anlatamadım şarkı sozu

Gunseli Deniz Anlatamadım şarkı sozu
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gunseli Deniz Anlatamadım şarkı sozleri

Gunseli Deniz Anlatamadım şarkısı sozu

Tukettiğin tertemiz hislerimdi
Hep soyledim korkular ecelimizdi
Bedel denen her neyse odenirdi
Anlatamadım sen anlayamadın
Savaşmaya değersin sandım
Bırakma dedin inandım sende kaldım
Aslında cok hemde cok yanıldım
Anlayamadım sen anlatamadın
Kırılmış bir kalp yenilenir mi
Senden gectim beni dinler mi
Sev desende aynı sever mi
Ne koruyabildim ne ayrılabildim
Sen Osun ben de bu kabul ettim
Ne değiş istedim ne ben değiştim
Sadece cesaret bekledim cok hata ettim
Ben bilemedim yalnızlık senin kaderin
Tukettiğin tertemiz hislerimdi
Hep soyledim korkular ecelimizdi
Bedel denen her neyse odenirdi
Kırılmış bir kalp yenilenir mi
Senden gectim beni dinler mi
Sev desende aynı sever mi
Ne koruyabildim ne ayrılabildim
Sen Osun ben de bu kabul ettim
Ne değiş istedim ne ben değiştim
Sadece cesaret bekledim cok hata ettim
Ben bilemedim yalnızlık senin kaderin

Similar threads

Günseli Deniz Anlatamadım şarkı sözü Günseli Deniz Anlatamadım şarkı sözleri Günseli Deniz Anlatamadım şarkısı sözü Günseli Deniz hayranı olan tüm Melek'lerimiz ve bizi ziyaret eden sevgili misafirlerimiz, işte sizler için Günseli Deniz'in Anlatamadım adlı sevilen şarkısının sözleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Gunseli Deniz Yalnızım şarkı sozleri Gunseli Deniz Yalnızım şarkısının sozu Ben bu şehre geldim geleli yalnızım Ay oldu yıl oldu yuzunu gormedim yastayım Bir anlık mıydı, kolay mıydı unutması guzelim Yalnızım Hic mi ozlemedin aklına gelmedim, Gelmedin bebeğim yastayım Aramadın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Gunseli Deniz Eski Şarkı şarkı sozleri Gunseli Deniz Eski Şarkı şarkısının sozu Sensiz kaldım yarım kaldım Aslında cok cok pişmanım Umudum kaldı yarınlara Hicbir anım sensiz değil Gercekten sevdim bunu bil Cekip gittin anlamadan Haykırsam yalvarsam ne gelir elimden Sen yanımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Gunseli Deniz Ağla şarkı sozleri Gunseli Deniz Ağla şarkısının sozu Ne gunahım varmış da sen cıktın karşıma Aslında değmez sana, bu sozler bile fazla Git artık zorlaştırma, bak bitti sonunda Yerin yok buralarda nefes harcama boşa Anlayana benim aşkım, anlayana Senle bir hayaldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Gunseli Deniz Uzulme şarkı sozleri Gunseli Deniz Uzulme şarkısının sozu Biliyorum uzaksın kırılmış bir kalple Anlatsam anlamazsın boşver gecti gitti de Bunun da sonu ayrılıkmış bir ofke kaldı elde Boyle gider mi değişmez mi yıllar geri gelse de Dertlerim kandırır yalnızlık usandırır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt