Günseli Deniz Anlatamadım şarkı sözü Günseli Deniz Anlatamadım şarkı sözleri Günseli Deniz Anlatamadım şarkısı sözü Günseli Deniz hayranı olan tüm Melek'lerimiz ve bizi ziyaret eden sevgili misafirlerimiz, işte sizler için Günseli Deniz'in Anlatamadım adlı sevilen şarkısının sözleri; 1549250014 1549250014 gunselidenizanlatamadimsarkisozu5c57ade262dccgunselidenizanlatamadimsarkisozu5c57ade262dccgunselidenizanlatamadimsarkisozu5c57ade262dcc Tükettiğin tertemiz hislerimdi Daima söyledim korkular ecelimizdi Layık denen her neyse ödenirdi Anlatamadım sen anlayamadın Savaşmaya değersin sandım Bırakma dedin inandım sende kaldım Sahiden çok hemde çok yanıldım Anlayamadım sen anlatamadın Kırılmış bir yürek yenilenir mi Senden geçtim beni dinler mi Sev desende benzer sever mi Ne koruyabildim ne ayrılabildim Sen O’sun ben de bu kabul ettim Ne değiş istedim ne ben değiştim Yalnızca yiğitlik bekledim fazla kusur ettim Ben bilemedim yalnızlık senin kaderin Tükettiğin tertemiz hislerimdi Daima söyledim korkular ecelimizdi Bedel denen her neyse ödenirdi Anlatamadım sen anlayamadın Kırılmış bir kalp yenilenir mi Senden geçtim beni dinler mi Sev desende aynı sever mi Ne koruyabildim ne ayrılabildim Sen O’sun ben de bu kabul ettim Ne değiş istedim ne ben değiştim Sadece yiğitlik bekledim çok kusur ettim Ben bilemedim yalnızlık senin kaderin Anlatamadım sen anlayamadın