Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Günseli Deniz Eski Şarkı şarkı sözü

Günseli Deniz Eski Şarkı şarkı sözü
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Günseli Deniz Eski Şarkı şarkı sözü Günseli Deniz Eski Şarkı şarkı sözleri Günseli Deniz Eski Şarkı şarkısının sözü Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda Günseli Deniz'in Eski Şarkı adlı sevilen şarkısının sözlerini sizlerle ve bizi ziyaret eden bütün misafirlerimiz ile paylaşıyoruz 1549250019 1549250019 gunselidenizeskisarkisarkisozu5c57ade78598dgunselidenizeskisarkisarkisozu5c57ade78598dgunselidenizeskisarkisarkisozu5c57ade78598d Sensiz kaldım yarım kaldım Gerçekte çok fazla pişmanım Umudum kaldı yarınlara Hiçbir anım sensiz yok Sahiden sevdim bunu bil Çekip gittin anlamadan Haykırsam yalvarsam ne kazanç elimden Sen yanımda olmayınca vazgeçsem şu bedenimden beni bir kez Bir defa olsun dinler misin Seviyorum desem inanır mısın Ağlıyorum bana sarılır mısın Eski bir şarkı bu sonu olmayan Seni sevdim acımasız sen anlamadan  

Similar threads

Günseli Deniz Anlatamadım şarkı sözü Günseli Deniz Anlatamadım şarkı sözleri Günseli Deniz Anlatamadım şarkısı sözü Günseli Deniz hayranı olan tüm Melek'lerimiz ve bizi ziyaret eden sevgili misafirlerimiz, işte sizler için Günseli Deniz'in Anlatamadım adlı sevilen şarkısının sözleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Günseli Deniz Yalnızım şarkı sözü Günseli Deniz Yalnızım şarkı sözleri Günseli Deniz Yalnızım şarkısının sözü Yalnızım diyen Günseli Deniz son dönemlerin en popüler şarkıcılarından biri oldu, biz de Günseli Deniz hayranı oaln Melek'lerimiz ve misafirlerimiz için, Günseli Deniz'in Yalnızım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Günseli Deniz Talih şarkı sözü Günseli Deniz Baht şarkı sözleri Günseli Deniz Kısmet şarkısının sözü Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda senilen şarkıcı Günseli Deniz'in Baht adlı popüler şarkısının sözlerini sizlerle ve bütün misafirlerimizle paylaşıyoruz 1549250050 1549250050...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Günseli Deniz Uyman şarkı sözü Günseli Deniz Uyman şarkı sözleri Günseli Deniz Uyman şarkısının sözü Sevilen şarkıcı Günseli Deniz'in kendisi gibi sevilen şarkılarından biri olan Uyman adlı şarkısının sözlerini bu sayfamızda siz melek'lerimiz için paylaşıyoruz 1549250035 1549250035...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Günseli Deniz El Oğlu şarkı sözü Günseli Deniz El Oğlu şarkı sözleri Günseli Deniz El Oğlu şarkısının sözü El oğlu kıymet bilmiyor hiçdiyen Günseli Deniz hayranları, işte size Günseli Deniz'in El oğlu değer bilmiyor hiç adlı şarkısının sözlerini aktarıyoruz Buyrun Melek'ler; 1549250029...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt