Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gunseli Deniz Kalp Ağrısı şarkı sozu

Gunseli Deniz Kalp Ağrısı şarkı sozu
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gunseli Deniz Kalp Ağrısı şarkı sozleri

Gunseli Deniz Kalp Ağrısı şarkısı sozu

Eyvah başladı yine o sızı
Bir de ısrarcı durdurak bilmiyor
Eylul yolcu ederken yazı
Gozyaşım usul usul ciseliyor

Gittim defalarca gittiler
Bir tek yokluğun dinmedi dinmiyor

Gecer uzerimden martılar kanatları sen
Bir oğlan kızarır yanakları sen
Pişman gecelerin sabahları sen

Kuruyup gozlerim dokulur gibi
Ciğerim yerinden sokulur gibi
Acıta acıta opulur gibi
Tuttu yine bu kalp ağrısı

Yok maalesef hic bir caresi
Gunu gelmeden cekip gitmıyor
Hani annesinin bir tanesi
Şimdi kayıp bir cocuğa benziyor

Duştum kalktım defalarca
Bu defa elim kolum tutmuyor

Gecer uzerimden martılar kanatları sen
Bir oğlan kızarır yanakları sen
Pişman gecelerin sabahları sen

Kuruyup gozlerim dokulur gibi
Ciğerim yerinden sokulur gibi
Acıta acıta opulur gibi
Tuttu yine bu kalp ağrısı

Similar threads

Gunseli Deniz Kalp Ağrısı Şarkı Sozu Kalp Ağrısı Şarkı Sozleri Gunseli Deniz Eyvah, başladı yine o sızı Bir de ısrarcı, dur durak bilmiyor Eylul yolcu ederken yazı Gozyaşım usul usul ciseliyor Gittim defalarca gittiler Bir tek yokluğun dinmedi, dinmiyor Gecer uzerimden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Adını Feriha Koydum 53 Bolumde Calan Şarkının Sozleri Eyvah başladı yine o sızı Birde ısrarcı durdurak bilmiyor Eylul yolcu ederken yazı Gozyasım usul usul ciseliyor Gittim defalarca gittiler Bi tek yoklugun dinmedi dinmiyor Gecer uzerimden martılar kanatlanırken Bir oğlan kızarır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Adını Feriha Koydum 23 Mart'ta Calan Şarkının Sozleri Eyvah başladı yine o sızı Birde ısrarcı durdurak bilmiyor Eylul yolcu ederken yazı Gozyasım usul usul ciseliyor Gittim defalarca gittiler Bi tek yoklugun dinmedi dinmiyor Gecer uzerimden martılar kanatlanırken Bir oğlan kızarır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Günseli Deniz Kalp Ağrısı şarkı sözü Günseli Deniz Yürek Ağrısı şarkı sözleri Günseli Deniz Kalp Ağrısı şarkısı sözü Kuvvetli sesi ve güzelliğiyle bir fazla hayran kitlesine sahip olan Günseli Deniz'in sevilen şarkılarından biri olan Kalp Ağrısı adlı parçasının sözlerini bu yazımızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Gunseli Deniz Anlatamadım şarkı sozleri Gunseli Deniz Anlatamadım şarkısı sozu Tukettiğin tertemiz hislerimdi Hep soyledim korkular ecelimizdi Bedel denen her neyse odenirdi Anlatamadım sen anlayamadın Savaşmaya değersin sandım Bırakma dedin inandım sende kaldım Aslında cok hemde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,467Konular
981,180Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt