Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gunseli Deniz Uyman şarkı sozleri
Gunseli Deniz Uyman şarkısının sozu
Uyman her nefse uyanlar hak mı
Dunyaya benim diyenler bak hic kaldı mı
Uyman uyman sizler bize biz neler demişiz size
Abes yerde geze geze bu omrum bir gune geldi
Vardım gordum olenleri başıma bir fena geldi
Olum...
Gunseli Deniz Eski Şarkı şarkı sozleri
Gunseli Deniz Eski Şarkı şarkısının sozu
Sensiz kaldım yarım kaldım
Aslında cok cok pişmanım
Umudum kaldı yarınlara
Hicbir anım sensiz değil
Gercekten sevdim bunu bil
Cekip gittin anlamadan
Haykırsam yalvarsam ne gelir elimden
Sen yanımda...
Gunseli Deniz Yalnızım şarkı sozu
Gunseli Deniz Yalnızım şarkısı sozleri
Ben bu şehre geldim geleli yalnızım
Ay oldu yıl oldu yuzunu gormedim yastayım
Bir anlık mıydı, kolay mıydı unutması guzelim
Yalnızım
Hic mi ozlemedin aklına gelmedim,
Gelmedin bebeğim yastayım
Aramadın...
Gunseli Deniz Kalp Ağrısı Şarkı Sozu
Kalp Ağrısı Şarkı Sozleri Gunseli Deniz
Eyvah, başladı yine o sızı
Bir de ısrarcı, dur durak bilmiyor
Eylul yolcu ederken yazı
Gozyaşım usul usul ciseliyor
Gittim defalarca gittiler
Bir tek yokluğun dinmedi, dinmiyor
Gecer uzerimden...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.