Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gunseli Deniz Resimleri

Gunseli Deniz Resimleri
0
132

Similar threads

Gecmişten gunumuze turkiyenin en guzelleri 1932 Yılında Dunya Guzeli secilen Keriman Halis imagesturkiyeninenguzelkadinlari5aff92ae3f2a8 1929 FERİHA TEVFİK imagesturkiyeninenguzelkadinlari5aff92af48eee 1930 MUBECCEL NAMIK imagesturkiyeninenguzelkadinlari5aff92b057927 1933 NAZİRE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Gunseli Deniz Uyman şarkı sozleri Gunseli Deniz Uyman şarkısının sozu Uyman her nefse uyanlar hak mı Dunyaya benim diyenler bak hic kaldı mı Uyman uyman sizler bize biz neler demişiz size Abes yerde geze geze bu omrum bir gune geldi Vardım gordum olenleri başıma bir fena geldi Olum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Gunseli Deniz Eski Şarkı şarkı sozleri Gunseli Deniz Eski Şarkı şarkısının sozu Sensiz kaldım yarım kaldım Aslında cok cok pişmanım Umudum kaldı yarınlara Hicbir anım sensiz değil Gercekten sevdim bunu bil Cekip gittin anlamadan Haykırsam yalvarsam ne gelir elimden Sen yanımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Gunseli Deniz Yalnızım şarkı sozu Gunseli Deniz Yalnızım şarkısı sozleri Ben bu şehre geldim geleli yalnızım Ay oldu yıl oldu yuzunu gormedim yastayım Bir anlık mıydı, kolay mıydı unutması guzelim Yalnızım Hic mi ozlemedin aklına gelmedim, Gelmedin bebeğim yastayım Aramadın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Gunseli Deniz Kalp Ağrısı Şarkı Sozu Kalp Ağrısı Şarkı Sozleri Gunseli Deniz Eyvah, başladı yine o sızı Bir de ısrarcı, dur durak bilmiyor Eylul yolcu ederken yazı Gozyaşım usul usul ciseliyor Gittim defalarca gittiler Bir tek yokluğun dinmedi, dinmiyor Gecer uzerimden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt