Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gunseli Deniz Uzulme şarkı sozu

Gunseli Deniz Uzulme şarkı sozu
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gunseli Deniz Uzulme şarkı sozleri

Gunseli Deniz Uzulme şarkısının sozu

Biliyorum uzaksın kırılmış bir kalple
Anlatsam anlamazsın boşver gecti gitti de
Bunun da sonu ayrılıkmış bir ofke kaldı elde
Boyle gider mi değişmez mi yıllar geri gelse de

Dertlerim kandırır yalnızlık usandırır
Ozlemim caydırırı atmaktan seni icimden

Gel desen gelemem ki
Sana benim ol diyemem ki
Neden niye sorma ben soyleyemem ki
Unut beni

Hayat hep buyuk geldi omrume
Hic halim yok sevilmeye
Ben saklarım seni kaderime artık
Git uzulme

Biliyorum kaybettim artık benim değilsin
Gitme kal istedim hep kendime yenildim
Başkasına aitmiş şimdi o deli gozlerin
Susuyorum ozluyorum cok caresiz kalbim

Dertlerim kandırır yalnızlık usandırır
Ozlemim caydırırı atmaktan seni icimden

Gel desen gelemem ki
Sana benim ol diyemem ki
Neden niye sorma ben soyleyemem ki
Unut beni

Hayat hep buyuk geldi omrume
Hic halim yok sevilmeye
Ben saklarım seni kaderime artık
Git uzulme

Similar threads

Günseli Deniz Üzülme şarkı sözü Günseli Deniz Üzülme şarkı sözleri Günseli Deniz Üzülme şarkısının sözü Merhaba Sevgili Melek'ler, derhal sizlere Günseli Deniz'in Üzülme şarkısının sözlerini paylaşıyor ve bu şarkıyı seven herkesi bu sayfamıza ziyafet ediyoruz 1549250040 1549250040...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Gunseli Deniz Yalnızım şarkı sozleri Gunseli Deniz Yalnızım şarkısının sozu Ben bu şehre geldim geleli yalnızım Ay oldu yıl oldu yuzunu gormedim yastayım Bir anlık mıydı, kolay mıydı unutması guzelim Yalnızım Hic mi ozlemedin aklına gelmedim, Gelmedin bebeğim yastayım Aramadın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Gunseli Deniz Anlatamadım şarkı sozleri Gunseli Deniz Anlatamadım şarkısı sozu Tukettiğin tertemiz hislerimdi Hep soyledim korkular ecelimizdi Bedel denen her neyse odenirdi Anlatamadım sen anlayamadın Savaşmaya değersin sandım Bırakma dedin inandım sende kaldım Aslında cok hemde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
En guzel msn nickleri ve guzek sozler Super Msn Nickleri Guzel Sozler Msn nickleri ve nickler Hepsi birbirinden guzel msn nickleri Super sozler hepsi burada aradığınız en guzel msn nicklerini sayfamızda bulabilirsiniz Tek istediğim Sensin Guler Yuzlu Sevgilim, istemediğin her şeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
Etkileyici en guzel gizemli Sozler Bana unut dediler seni unuttum;Ama seni değil, bana seni unut diyenleri sEnLe BiRlİkTeİkEn SaAtLeRe YeTiŞeMeDiM;SeNdEn AyRıLdIkTaN sOnRa DaKiKaLaRa ErİşEmEdiM Hayatta hic kimse icin ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmazEğer bir gun ağLaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
858,466Konular
981,165Mesajlar
29,535Kullanıcılar
tivizonSon üye
Üst Alt