Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gunseli Deniz Yalnızım şarkı sozu

Gunseli Deniz Yalnızım şarkı sozu
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gunseli Deniz Yalnızım şarkı sozleri

Gunseli Deniz Yalnızım şarkısının sozu

Ben bu şehre geldim geleli yalnızım
Ay oldu yıl oldu yuzunu gormedim yastayım
Bir anlık mıydı, kolay mıydı unutması guzelim
Yalnızım
Hic mi ozlemedin aklına gelmedim,
Gelmedin bebeğim yastayım
Aramadın soramadım seni bir gun unutmadım
Buralar soğuk yine
Kalamadın kacamadım kapını hic calamadım
Sen bil ki kalbim hep seninle
Ben bu şehre geldim geleli yalnızım
Yaz oldu kış oldu yağmur dinmedi yastayım
İmkansız mıydı yasak mıydı kavuşmamız guzelim
Yalnızım
Ben hic vazgecmedim bıkmadan bekledim
Gelmedin bebeğim yastayım
Aramadın soramadım seni bir gun unutmadım
Buralar soğuk yine
Kalamadın kacamadım kapını hic calamadım
Sen bil ki kalbim hep seninle

Similar threads

Gunseli Deniz Yalnızım şarkı sozu Gunseli Deniz Yalnızım şarkısı sozleri Ben bu şehre geldim geleli yalnızım Ay oldu yıl oldu yuzunu gormedim yastayım Bir anlık mıydı, kolay mıydı unutması guzelim Yalnızım Hic mi ozlemedin aklına gelmedim, Gelmedin bebeğim yastayım Aramadın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Günseli Deniz Yalnızım şarkı sözü Günseli Deniz Yalnızım şarkı sözleri Günseli Deniz Yalnızım şarkısının sözü Yalnızım diyen Günseli Deniz son dönemlerin en popüler şarkıcılarından biri oldu, biz de Günseli Deniz hayranı oaln Melek'lerimiz ve misafirlerimiz için, Günseli Deniz'in Yalnızım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Gunseli Deniz Uzulme şarkı sozleri Gunseli Deniz Uzulme şarkısının sozu Biliyorum uzaksın kırılmış bir kalple Anlatsam anlamazsın boşver gecti gitti de Bunun da sonu ayrılıkmış bir ofke kaldı elde Boyle gider mi değişmez mi yıllar geri gelse de Dertlerim kandırır yalnızlık usandırır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Gunseli Deniz Uyman şarkı sozleri Gunseli Deniz Uyman şarkısının sozu Uyman her nefse uyanlar hak mı Dunyaya benim diyenler bak hic kaldı mı Uyman uyman sizler bize biz neler demişiz size Abes yerde geze geze bu omrum bir gune geldi Vardım gordum olenleri başıma bir fena geldi Olum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Gunseli Deniz El Oğlu şarkı sozleri Gunseli Deniz El Oğlu şarkısının sozu Sevda beni de yarı yolda koydu Hevesimde kalmadı artık Ben sana doyamadım eller doydu Pervaneler gibi yandım Gozumun yaşı hic dinmiyor eyvah El oğlu kıymet bilmiyor hic Canıma hancer sapladı gidişin Tekmi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt