Güntaç Özdemir Benimle Tabi Şarkısı Sözleri Güntaç Özdemir Benimle Emrindeki Şarkı sözü Güntaç Özdemir Benimle Emrindeki Şarkısı sözleri Güntaç Özdemir dinleyen meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için Benimle Emrindeki şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz meleklerguntacozdemirbenimleyansarkisisozleri5c57b1e0eddb8alt 1549251036 1549251036 guntacozdemirbenimleyansarkisisozleri5c57b1e125c2eguntacozdemirbenimleyansarkisisozleri5c57b1e125c2eguntacozdemirbenimleyansarkisisozleri5c57b1e125c2e Geri Gelecek misin günahın neyse onu bilelim Sevebilecek misin nefret gibi beni Yoksa orda kal bebeğim Ola Ki de sana göre değilim Sen girdin hayatıma çarparken Oralarda burdaki kalbimdi kanayan Vazgeçtim aklımdan eşimden dostumdan Fakat heder oldum sancımla Hüzünlerini de al yanında ne olacak Yanacaksan benimle alt Benimle ast Fazla mu şaşırırsın cehenneme kar yağdırsam Benimle alt Benimle emrindeki Hüzünlerini de al yanına ne olacak Yanacaksan benimle yan Benimle emrindeki Vefat gelir acıtır seni yeniden doğduğun an