Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güntaç Özdemir Fotoğrafları

Güntaç Özdemir Fotoğrafları
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
1985 Ankara doğan Güntaç Özdemir 3 yaşımda eğitim aldığı Charles de Gaulle lisesinden 2003 yılında mezun oldu
Bilkent Üniversitesi Irtibat ve Tasarım bölümüne girdi
Müzik hayatına faal olarak bu yıllarda Ankara ’nın dağıtılmış mekanlarında sahne alarak başladı
2007 yılında mezun olduktan sonradan Salata adlı mekanın işletmesini devraldı ve ismini Satsuma olarak değiştirerek yepyeni bir konsept getirmeye çalıştı

İsterseniz Devamını kendi anlatımlarıyla dinleyelim

Bir buçuk sene dek sonra Tunus Caddesinde Flat adlı kokteyl barı kurdum ve 2 yıl kadar işlettim Devrettikten sonra bir vakit Miami ’ de yaşadım ve orada müzikal aktivitelerime devam ettim Türkiye ’ye geri dönüp askerliğimi tamamladıktan daha sonra İstanbul ’a yerleştim ve Düşler Akademi ’si bünyesine dahil oldum Dezavantajlı gençlere gönüllü olarak sanat eğitimi veren bu oluşumda Social İnclusion Band adlı müzik grubunun müzik direktörlüğünü, eğitmenliğini ve solistliğini yapmaya başladım 5 engelli ve 5 gönüllü müzisyenden oluşturduğumuz bu grup IKSV Jazz Festivali, Akbank Jazz Festivali, Rock ‘n Coke, Efes Pilsen One Love Festival gibi önemli organizasyonların yanı sıra Babylon, IKSV Salon gibi kayda değer sahnelerde yer aldı Ardından kendi albümüm için çalışmalara başladığımda Çek Bakalım adlı bir yarışmada bir kısa filmin müziklerini yaptım ve başrolünü üstlendim Keza yarışmanın jürisi olan Okan Bayülgen ’in Medya Kralı ve Disko Kralı programlarının tema müziklerinden birini yaptım Plato Film ve Show TV ortaklığında yapılan MUCK adlı dizide başrollerden birini üstlendim ve Ankara ’dan arkadaşım olan Yasin ile beraber dizinin müziklerini yaptık 2019 Haziran ayında “Benimle Yan adlı albümümü çıkardım ve konserlerime başladım

*

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt