Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güntekin Onay 'Dostum' Diye Seslendiği Acun Ilıcalı'ya Exxen'de Maç İzleyemediği İçin Sitem Etti

Güntekin Onay 'Dostum' Diye Seslendiği Acun Ilıcalı'ya Exxen'de Maç İzleyemediği İçin Sitem Etti
0
95

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-d6f27168b42c353aeff8868fa690813ce6d60222.jpg

Daha önce de Şampiyonlar Ligi maçlarını izlemek için sorun yaşayan Güntekin Onay, dün akşam yine Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformu ile alakalı bir paylaşımda bulundu. Televizyon ekranının görüntüsünü takipçileriyle paylaşan Güntekin Onay maçı izleyemediğini söyledi.

Güntekin Onay'ı tüm futbolseverler çok yakından tanıyor. Kendisi yıllardır spor sektörünün içerisinde yer alan başarılı bir sunucu.

Daha öncesinde Acun Ilıcalı'nın 'Çok ciddi bozuldum' dediği Güntekin Onay, yine Acun Ilıcalı'yı kızdıracak bir paylaşımda bulundu.

Güntekin Onay'ın 'Exxen'e üye olabilmek için 1.5 saattir uğraşıyorum' tweeti Acun Ilıcalı'yı kızdırmıştı.

Acun Ilıcalı, 'Güntekin'e çok ciddi bozuldum. Ben senin kurumun hakkında tweet atıyor muyum bir şey olduğu zaman? Çok şükür üye olmuş, kurbanı kestik' diyerek tepkisini göstermişti.

Daha sonra sorununun çözüldüğünü söyleyen Güntekin Onay 'Kişisel algılamasına şaşırdım' demişti.

Güntekin Onay dün akşam oynanan maçın ikinci yarısını izleyemeyince 'Acun dostum kızıyor da şu an maçı izleyemiyorum. Exxen'de. İlk yarıyı seyrettim , ikinci yarı yayın yok' dedi.

Güntekin Onay'ın bu paylaşımına kimileri tepki gösterirken????

Kimileri Güntekin Onay'a destek verdi????