Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar burda tartışacağımız konu islamı nasıl yaşadığımız
İslam nedir , nasıl yaşanır
islam sadece ibadet midir ; yoksa yaşamın tamamımıdır
önce namazımı kılıp sonra sigaraya sarılmak ne kadar mantıklıdır
yada oruç tutarken oruç vaktini küfür etmeyerek , insanlara kötü...
arkadaşlar 21 yaşındayım erkeğim
uzun boyluyum ve kilomda ideal
ancak 21 yaşında olmama rağmen 15 yaşında gösteriyorum
bu durum liseden beri böyle olduğu içinde resmen bende takıntı olmuş durumda
herşeyimi etkiliyor
12 tane bile yakın arkadaşım yok
fikirlerinizi ve varsa...
Sevgili kardeşlerim , büyüklerim
Hepinizden Allah (cc) razı olsun, böyle dopdolu ve güncel bir forumun islami bölümünü ziyaret edip düşencelerinizi fikirlerinizi birbirinizle paylaşmanız çok güzel birşey, dün akşam bende forumun islami bölümünü gezerken dikkatimi çekti sizlerin yazmış olduğu...
Yusuf İslam Denizde boğuluyormuş, öyle bir noktaya gelmiş Demiş ki: Yâ Rabbi! Eğer ben ölümden kurtarırsan, bundan sonra ben sana güzel ibadet edeceğim Hak din üzere güzel ibadet edeceğimdemiş Bir vesile olmuş, yanından bir şey geçmiş, Allah kurtarmış onu boğulmaktan Kurtulmuş Bu unutmuş...
Papanın Türkiye ye gelme sebebi sizce nedir???Arkadaşlar sizlerinde bu konuda fikirlerinizi almak istedim eğer uygun görürseniz
Papa Hristiyan birliğini sağlamak için Türkiye’ye geliyor Türkiye’nin Avrupa’da yeri olmadığını söyleyen Papa’nın Türkiye’ye davet edilmesi tam bir karamizah olduğu...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.