Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

günümüzde islam yaşanıyor mu ??????

günümüzde islam yaşanıyor mu ??????
0
104

Similar threads

Arkadaşlar burda tartışacağımız konu islamı nasıl yaşadığımız İslam nedir , nasıl yaşanır islam sadece ibadet midir ; yoksa yaşamın tamamımıdır önce namazımı kılıp sonra sigaraya sarılmak ne kadar mantıklıdır yada oruç tutarken oruç vaktini küfür etmeyerek , insanlara kötü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
arkadaşlar 21 yaşındayım erkeğim uzun boyluyum ve kilomda ideal ancak 21 yaşında olmama rağmen 15 yaşında gösteriyorum bu durum liseden beri böyle olduğu içinde resmen bende takıntı olmuş durumda herşeyimi etkiliyor 12 tane bile yakın arkadaşım yok fikirlerinizi ve varsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Sevgili kardeşlerim , büyüklerim Hepinizden Allah (cc) razı olsun, böyle dopdolu ve güncel bir forumun islami bölümünü ziyaret edip düşencelerinizi fikirlerinizi birbirinizle paylaşmanız çok güzel birşey, dün akşam bende forumun islami bölümünü gezerken dikkatimi çekti sizlerin yazmış olduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Yusuf İslam Denizde boğuluyormuş, öyle bir noktaya gelmiş Demiş ki: Yâ Rabbi! Eğer ben ölümden kurtarırsan, bundan sonra ben sana güzel ibadet edeceğim Hak din üzere güzel ibadet edeceğimdemiş Bir vesile olmuş, yanından bir şey geçmiş, Allah kurtarmış onu boğulmaktan Kurtulmuş Bu unutmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Papanın Türkiye ye gelme sebebi sizce nedir???Arkadaşlar sizlerinde bu konuda fikirlerinizi almak istedim eğer uygun görürseniz Papa Hristiyan birliğini sağlamak için Türkiye’ye geliyor Türkiye’nin Avrupa’da yeri olmadığını söyleyen Papa’nın Türkiye’ye davet edilmesi tam bir karamizah olduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt