Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gunun Ayeti , Hadisi ve Duası

Gunun Ayeti , Hadisi ve Duası
0
147

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
GUNUN AYETİ
Senin Rabbin, evet O'dur kendi yolundan kimin saptığını en iyi bilen Ve O'dur kimin doğruya ve guzele kılavuzlandığını en iyi bilen KALEM 7

GUNUN HADİSİ
Ebu Umame (ra)'den: Rasulullah (sav)'e biri abid diğeri alim iki kişiden bahsedildi ve bunun uzerine Rasulullah (sav): Alimin abide ustunluğu, benim, sizden en basitinize olan ustunluğum gibidir buyurdu Sonra Rasulullah (sav) şoyle buyurdular: Allah, melekleri, goklerin ve yerlerin halkı, hatta yuvalarındaki karıncalar ve hatta balıklar, insanlara hayır (faydalı şey) oğreten kişiye dua ederler (Tirmizi,ilim 19,2825)

GUNUN DUASI

Ya Rabbi! Benim icin hayırlısını ver ve hayırlısını nasip et! imagesgununayetihadisiveduasi5aee6ef936801png
HzMuhammed Mustafa (SAV)

Similar threads

GÜNÜN AYETİ Senin Rabbin, evet O'dur kendi yolundan kimin saptığını en iyi bilen Ve O'dur kimin doğruya ve güzele kılavuzlandığını en iyi haberdar olan KALEM 7 GÜNÜN HADİSİ Ebu Ümame (ra)'den: Rasulullah (sav)'e biri abid diğeri bilgin iki kişiden bahsedildi ve bunun üstüne Rasulullah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
410
ALİMLERİN FAZİLETİ 4072 Ebu Umame radıyallahu anh anlatıyor: ResUlullah aleyhissalatu vesselam'a biri abid diğeri alim iki kişiden bahsedilmişti Alimin abide ustunluğu, benim, sizden en basitinize olan ustunluğum gibidirbuyurdu Tirmizi, İlim 19, (2686) 4073 Yine Tirmizi'nin bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
PEYGAMBERİMİZ'DEN ELLİBEŞ ALTIN ÖĞÜT ve ON NASİHAT Değerli üstad Ahmed b Muhammed Tâhûn hadislerin tahricini çıkarıp şu kelimeleri de lutfetmiştir Sunarken: Allahû Teâla (cc) bizlere elçisi Muhammed (sav)'e Rabbinden getirip tebliğ ettiği şeylerde O'na uymayı, örnek alıp yolundan gitmeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
peygamberimizin eğitim hakkındaki hadisleri ve sozleri Cevap: peygamberimizin eğitim hakkındaki hadisleri ve sozleri Ebu Umame radıyallahu anh anlatıyor: ResUlullah aleyhissalatu vesselam'a biri abid diğeri alim iki kişiden bahsedilmişti Alimin abide ustunluğu, benim, sizden en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt