Gurbetçi müzikçi Ersoy Dinç, 'Ben de İnsanım' müziğinin remix versiyonuna klip çekti. Dinç'in müziği, Yerküre starı Madonna tarafından keşfedildi ve çok beğenildi. Dünyaca ünlü yıldızdan ileti alan Dinç, büyük şaşkınlık yaşadı.
Almanya'da yaşayan gurbetçi müzikçi Ersoy Dinç, 'Ben de İnsanım' müziğinin remix versiyonunu yaptı ve bu kesime klip çekti. Klibini YouTube'de yayımlayan Dinç, bir müddet sonra ünlü yıldız Madonna'nın resmi hesabından, Instagram hesabına bir bildiri aldı. Ünlü müzikçi, Dinç'e 'Ben de İnsanım' müziğinin meleodisine talip olduğunu belirtti.
Yaşadığı şeyin şaka olduğunu düşünen Dinç, ünlü yıldızın kendisine, yardımcıları aracılığıyla ulaştığını belirtti. Dinç, yaşadıklarını şu laflarla açıkladı:
“Madonna’nın sahifesinden benim Instagram hesabıma ileti geldi. Başta inanmadım. Geçersiz hesap olabilir diye düşündüm. Velev ‘Bu bir şaka mı?’ diye yazdım. Sonra sahifeyi inceleyince özgün olduğunu gördüm. Bana ‘Rahat olabilirsin. Biz Madonna’nın ekibindeniz, bu numaradan bize ulaşabilirsin’ diye yanıt attılar. Akabinde Madonna’nın ekibinden Richard diye biri beni aradı, ‘Ben de İnsanım’ isimli müziğimin melodisine talip olduklarını söyledi. Madonna’nın oryantal müzik girişiminde kullanacaklarmış.”
Amerika'ya gideceğini de belirten Dinç, “Benden hukuksal mevzular için bir danışman bulmamı istediler. Şu an danışmanımla yazışıyorlar. Bana davet gönderip Amerika’da şarkıyı dinleteceklerini söylediler. ‘Madonna ile tanışabilir miyim?’ diye sordum, ‘Tabii ki gelince tanışabilirsiniz’ dediler.” dedi.