Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gurbetçi şarkıcı Ersoy Dinç'in 'Ben de İnsanım' şarkısına Madonna'dan talep!

Gurbetçi şarkıcı Ersoy Dinç'in 'Ben de İnsanım' şarkısına Madonna'dan talep!
0
155

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
gurbetci_sarkici_ersoy_dincin_ben_de_insanim_sarkisina_madonnadan_talep_1578558707_3931.jpg

Gurbetçi müzikçi Ersoy Dinç, 'Ben de İnsanım' müziğinin remix versiyonuna klip çekti. Dinç'in müziği, Yerküre starı Madonna tarafından keşfedildi ve çok beğenildi. Dünyaca ünlü yıldızdan ileti alan Dinç, büyük şaşkınlık yaşadı.

Almanya'da yaşayan gurbetçi müzikçi Ersoy Dinç, 'Ben de İnsanım' müziğinin remix versiyonunu yaptı ve bu kesime klip çekti. Klibini YouTube'de yayımlayan Dinç, bir müddet sonra ünlü yıldız Madonna'nın resmi hesabından, Instagram hesabına bir bildiri aldı. Ünlü müzikçi, Dinç'e 'Ben de İnsanım' müziğinin meleodisine talip olduğunu belirtti.

EZFNa_1578560210_8951.jpg

Yaşadığı şeyin şaka olduğunu düşünen Dinç, ünlü yıldızın kendisine, yardımcıları aracılığıyla ulaştığını belirtti. Dinç, yaşadıklarını şu laflarla açıkladı:

“Madonna’nın sahifesinden benim Instagram hesabıma ileti geldi. Başta inanmadım. Geçersiz hesap olabilir diye düşündüm. Velev ‘Bu bir şaka mı?’ diye yazdım. Sonra sahifeyi inceleyince özgün olduğunu gördüm. Bana ‘Rahat olabilirsin. Biz Madonna’nın ekibindeniz, bu numaradan bize ulaşabilirsin’ diye yanıt attılar. Akabinde Madonna’nın ekibinden Richard diye biri beni aradı, ‘Ben de İnsanım’ isimli müziğimin melodisine talip olduklarını söyledi. Madonna’nın oryantal müzik girişiminde kullanacaklarmış.”

JnYtb_1578559788_3865.jpg

Amerika'ya gideceğini de belirten Dinç, “Benden hukuksal mevzular için bir danışman bulmamı istediler. Şu an danışmanımla yazışıyorlar. Bana davet gönderip Amerika’da şarkıyı dinleteceklerini söylediler. ‘Madonna ile tanışabilir miyim?’ diye sordum, ‘Tabii ki gelince tanışabilirsiniz’ dediler.” dedi.

858,498Konular
982,060Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt