Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gürbey İleri Yeni Proje İçin Hazırlanıyor

Gürbey İleri Yeni Proje İçin Hazırlanıyor
0
36

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gürbey İleri Yeni Proje İçin Hazırlanıyor gürbey ileri gürbey ileri haberleri muhteşem asır şehzade mehmet Sevgili melekler, geçen sezonda Müthiş Yüzyıl'da Şehzade Mehmet rolüyle izlediğimiz ve dizinin finali öncesi zehirlenerek ölen Şehzade Mehmet rolünün bitmesiyle diziden ayrılan Gürbey İleri yeni proje için kolları sıvamış Tatlı bir telaşa düşen genç oyuncu, önceki gün bir arkadaşıyla gezintiye çıktığı Bebek sahilinde objektiflere takıldı 1548616914 1548616914 gurbeyileriyeniprojeicinhazirlaniyor5c4e04d645e95gurbeyileriyeniprojeicinhazirlaniyor5c4e04d645e95 gurbeyileriyeniprojeicinhazirlaniyor5c4e04d645e95 Yeni bir projesi için sakal ve bıyık bıraktığı görülen genç oyuncu, bu sezon tatil yapacak vakti olmadığını belirtip Yeni bir projeye hazırlanıyorum O yüzden pek tatil yapmaya fırsatım olmadı Tatile hasret kaldık fakat yeni projenin telaşı beni motive ediyor Sürprizi kaçmasın diye söylemiyorum fakat bir dram projesine hazırlanıyorumdiye konuştu  

Similar threads

Şehzade Mehmet Gürbey İleri Hayatı Hakkında Biyografik Bilgiler gürbey ileri kimdir gürbey ileri hayatı Sevgili melekler, Harikulade Asır dizisi yeni sezonda kadrosunu geliştirerek ekranlara gelmeye hazırlanıyor Coşku içinde beklenen yeni bölümlerinde Şehzade Mehmet karakteriyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Gürbey İleri En Hoş Fotoları Burada gürbey ileri fotoları gürbey ileri resimleri Sevgili melekler, yeni sezonda Şehzade Mehmet rolüyle Harikulade Yüzyıl'da rol alacak olan ve hemen şimdi hayatı hakkında bilgiler paylaştığımız gürbey ileri fotoları ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Şehzade Mehmet Sevgilisinden Neden Ayrıldı? gürbey ileri sevgilisi gürbey ileri sevgilisinden ayrıldı şehzade mehmet gürbey ileri Sevgili melekler, Müthiş Yüzyıl'ın şehzadelerinden Şehzade Mehmet'i canlandıran Gürbey İleri sevgilisinden ayrılmıştı Geçtiğimiz sezonda Malkoçoğlu'nun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Şehzade Mehmet Gürbey İleri Hayatı Şehzade Mehmet Gürbey İleri Hayatı Hakkında Veri Genç ve başarılı oyuncu Gürbey İleri 13 Şubat 1988 doğmuşBeykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun olan Gürbey Arka Sıradakiler dizinde Kerem rolü ve Kalbim Seni Seçti dizinde fakat rollerinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mehmet Rolünde Kimi İzleyeceğiz ? Harikulade Asır Şehzade Mehmet rolünü kim canlandıracak Mükemmel Asır Şehzade Mehmet kim olacak Sevgili melekler, reyting rekorları kıran dizi Müthiş Yüzyıl Şehzade Mehmet rolünü kim canlandıracak diye meark eden meleklerimize ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,496Konular
981,723Mesajlar
29,798Kullanıcılar
efecerrah53Son üye
Üst Alt