Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gürcüce (Çerkez Tavuğu)

Gürcüce (Çerkez Tavuğu)

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Gürcüce (Çerkez Tavuğu) Tarifi İçin Malzemeler

*2 tavuk göğsü (haşlanmış)
*34 su bardağı haşlanan tavuğun suyu
*34 dilim bayat ekmek içi
*3 yemek kaşığı biber salçası(ev yapımı)
*1 su bardağı parçalanmış ceviz içi
*1 tatlı kaşığı kişniş (kinzi)
*3 diş ezilmiş sarımsak
*Tuz
*Pul biber
*Karabiber
*Üzerine sıvı yağ + pul biber(kızdırılmış)

Gürcüce (Çerkez Tavuğu) Tarifi Yapılışı Önce tavuk haşlanır Ayrı derin kapta tavuklar elle ufaltılır Üzerine diğer malzemeler dökülerek elle karıştırılır Karışımın çok kuru ve sulu olmaması gerekiyor Üzerine kızgın biberli yağ dökülerek soğuk olarak servis edilir
 
858,478Konular
981,315Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt