iltasyazilim
FD Üye
Gürcüce (Çerkez Tavuğu) Tarifi İçin Malzemeler
*2 tavuk göğsü (haşlanmış)
*34 su bardağı haşlanan tavuğun suyu
*34 dilim bayat ekmek içi
*3 yemek kaşığı biber salçası(ev yapımı)
*1 su bardağı parçalanmış ceviz içi
*1 tatlı kaşığı kişniş (kinzi)
*3 diş ezilmiş sarımsak
*Tuz
*Pul biber
*Karabiber
*Üzerine sıvı yağ + pul biber(kızdırılmış)
Gürcüce (Çerkez Tavuğu) Tarifi Yapılışı Önce tavuk haşlanır Ayrı derin kapta tavuklar elle ufaltılır Üzerine diğer malzemeler dökülerek elle karıştırılır Karışımın çok kuru ve sulu olmaması gerekiyor Üzerine kızgın biberli yağ dökülerek soğuk olarak servis edilir
*2 tavuk göğsü (haşlanmış)
*34 su bardağı haşlanan tavuğun suyu
*34 dilim bayat ekmek içi
*3 yemek kaşığı biber salçası(ev yapımı)
*1 su bardağı parçalanmış ceviz içi
*1 tatlı kaşığı kişniş (kinzi)
*3 diş ezilmiş sarımsak
*Tuz
*Pul biber
*Karabiber
*Üzerine sıvı yağ + pul biber(kızdırılmış)
Gürcüce (Çerkez Tavuğu) Tarifi Yapılışı Önce tavuk haşlanır Ayrı derin kapta tavuklar elle ufaltılır Üzerine diğer malzemeler dökülerek elle karıştırılır Karışımın çok kuru ve sulu olmaması gerekiyor Üzerine kızgın biberli yağ dökülerek soğuk olarak servis edilir