Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gurmelerin Ağzına Layık Biberiyeli Dana Kavurma Tarifi

Gurmelerin Ağzına Layık Biberiyeli Dana Kavurma Tarifi
0
53

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
1626270492-aplus-biberiyeli-et-kavurma-tarifi.jpg
Keyifli ve lezzet dolu sofralar için CafeAPlus Şefi Serkan Aksoy ve APlus Mutfaklar Koordinatörü Levent Peker, et yemeği denildiğinde sofraların olmazsa olmazı et sote tanımıyla masalarımızı renklendirmeye aday. Kolları sıvayın, gurme işi bir et kavurma yapmaya hazırlanıyoruz!




APlus şeflerinden kurban etiyle yapabileceğiniz çok lezzetli bir kavurma tanımı aldık. İşte biberiyeli et kavurma tarifi!

Biberiyeli Et Kavurma Gereçler:
  • 450 gr kuşbaşı dana eti
  • 2 adet kırmızı soğan
  • 1 adet dolmalık yeşilbiber
  • 1 adet dolmalık sarı biber
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet büyük domates
  • 1 kaşık biber salçası
  • 1-2 kol taze biberiye
Biberiyeli Et Kavurma Yapılışı:
  • Eti yumuşayıncaya kadar pişirin.
  • Kırmızı soğanları, renkli biberleri ay biçiminde; domatesleri büyük küpler halinde doğrayın.
  • Soğanları biraz kavurduktan sonra salçayı ekleyin ve zerzevatları tavaya alarak, zeytinyağında sote edin.
  • Zerzevatları öldürmeden, renkleri canlıyken etinize ekleyin.
  • Tuz ve karabiberini ekledikten sonra pişmesi için bırakın.
  • 10 dakika kadar pişirdikten sonra birkaç kol biberiye ekleyip.
  • Demlenmesi için kapağını kapatın.


 
858,499Konular
982,571Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt