Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gurmelerin Ağzına Layık Biberiyeli Dana Kavurma Tarifi

Gurmelerin Ağzına Layık Biberiyeli Dana Kavurma Tarifi
0
159

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
Keyifli ve lezzet dolu sofralar için CafeAPlus Şefi Serkan Aksoy ve APlus Mutfaklar Koordinatörü Levent Peker, et yemeği denildiğinde sofraların olmazsa olmazı et sote tarifiyle masalarımızı renklendirmeye aday. Kolları sıvayın, gurme işi bir et kavurma yapmaya hazırlanıyoruz!


1626270492-aplus-biberiyeli-et-kavurma-tarifi.jpg

APlus şeflerinden kurban etiyle yapabileceğiniz çok lezzetli bir kavurma tarifi aldık. İşte biberiyeli et kavurma tarifi!

Biberiyeli Et Kavurma Malzemeler:
  • 450 gr kuşbaşı dana eti
  • 2 adet kırmızı soğan
  • 1 adet dolmalık yeşilbiber
  • 1 adet dolmalık sarı biber
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet büyük domates
  • 1 kaşık biber salçası
  • 1-2 dal taze biberiye
Biberiyeli Et Kavurma Yapılışı:
  • Eti yumuşayıncaya kadar pişirin.
  • Kırmızı soğanları, renkli biberleri ay şeklinde; domatesleri büyük küpler halinde doğrayın.
  • Soğanları biraz kavurduktan sonra salçayı ekleyin ve sebzeleri tavaya alarak, zeytinyağında sote edin.
  • Sebzeleri öldürmeden, renkleri canlıyken etinize ekleyin.
  • Tuz ve karabiberini ekledikten sonra pişmesi için bırakın.
  • 10 dakika kadar pişirdikten sonra birkaç dal biberiye ekleyip.
  • Demlenmesi için kapağını kapatın.


 

Similar threads

Keyifli ve lezzet dolu sofralar için CafeAPlus Şefi Serkan Aksoy ve APlus Mutfaklar Koordinatörü Levent Peker, et yemeği denildiğinde sofraların olmazsa olmazı et sote tanımıyla masalarımızı renklendirmeye aday. Kolları sıvayın, gurme işi bir et kavurma yapmaya hazırlanıyoruz! APlus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Çoban kavurma, yapımı kolay, protein açısından oldukça zengin ve bir o kadar da sevilen bir lezzet... Bol sebzeyle hazırlanan çoban kavurma tarifi, özellikle pilavın yanına pek bir yakışır. Pratik, doyurucu ve son derece sağlıklı olan çoban kavurma tarifi yapımında lezzetini artırmak için et...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Kurban Bayramı’nın olmazsa olmazlarından birisi elbet lezzetli bir kurban kavurma. Pekala, düzgün bir kavurma yapmak için nelere dikkat edilmeli, lezzetli kavurma yapmanın sırları nelerdir? APlus Mutfaklar Koordinatörü Levent Peker bayram sofralarının vazgeçilmezi kavurmanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Et Kavurma Tarifi Et Kavurma resimli anlatım Et Kavurma MALZEMELER 2 yemek kaşığı margarin 750 gr yağsız kuşbaşı dana eti 2 tane soğan 1 tane orta zirve havuç 2 tane domates 15 tane mantar yeterince tuz ve karabiber HAZIRLANIŞI Derin bir tavada margarini eritin ve içine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Nefis et yemekleri arasında hem çok sevilen hem de lezzetiyle kendine hayran bırakan sac kavurma genellikle kurban bayramlarında sık sık sofraya gelir. Yıllardır değişmeyen bu gelenek eve gelen misafirlere de ikram edilir. İster ekmekle isterseniz pilavla beraber tüketebileceğiniz sac kavurma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
858,499Konular
982,571Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt